Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Στην Σέλτικ ο Μαϊστόροβιτς!


Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Συμφωνία με τον μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού, που βρίσκεται στην χώρα μας από το πρωί της Παρασκευής. Σκέψεις για προσφυγή από τον Αραούχο. Φήμες για Κυργιάκο.Εδώ και αρκετό καιρό η διοίκηση της ΑΕΚ έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Σουηδού αμυντικού. Κάτι τέτοιο συνέβη τελικά, με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να λύνει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Σέλτικ.Ο μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγες ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες συζητούσε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή...

Σε αυτό βέβαια βοήθησε πολύ το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον 33χρονο παίκτη, καθώς κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Μαϊστόροβιτς που ανέρχεται περίπου στις 800.000 Ευρώ.

Έτσι λοιπόν η Ένωση απαλλάχθηκε από το βαρύ συμβόλαιο του, ενώ τα χρήματα που θα εξασφαλιστούν δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν στις διαπραγματεύσεις με τους Σκόκο και Μπλάνκο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Λίγο μετά ο Σουηδός αμυντικός έκανε δηλώσεις στο site της ΑΕΚ: " Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα, καθώς και τον κόσμο του συλλόγου για τη στήριξή του.
Καταλαβαίνω ότι η ΑΕΚ, όπως και ολόκληρη η χώρα, βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Για μένα, η μετακίνησή μου στη Σέλτικ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό ευρωπαϊκό κλαμπ. Αύριο, θα μεταβώ στη Γλασκώβη προκειμένου να περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψω το συμβόλαιό μου
"

Μαϊστόροβιτς και ΑΕΚ

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς συμφώνησε με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008 (19 Μαΐου), αφού αρχικά είχε απορρίψει πρόταση της Λάτσιο, καθώς τα χρήματα που του προσέφερε η Ένωση ήταν περισσότερα.

Συνολικά με τα χρώματα της ΑΕΚ είχε 67 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ. Το πρώτο του τέρμα πέτυχε τον Φεβρουάριου του 2009 σε ένα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σενάρια για Κυργιάκο

Φήμες αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας με τον 33χρονο Σουηδού αμυντικό, θέλουν την Ένωση να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Σωτήρη Κυριάκου στην ομάδα, καθώς ο 31χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από την Λίβερπουλ.

Σκέφτεται να κάνει προσφυγή ο Αραούχο

Πολύ πιθανό μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή στην FIFA ο Κάρλος Αραούχο εις βάρος της ΑΕΚ, ισχυριζόμενος μείωση προσωπικότητας από την πλευρά της Ένωσης ως προς το πρόσωπο του.

Η διοίκηση των κίτρινων πάντως δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έχει προλάβει να καταγγείλει το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.

www.sport24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan