Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Άλλη νύφη περίμενε και… άλλη νύφη ήρθε!

Όλα ήταν στη θέση τους στην εκκλησία της Πάτρας: ο ιερός ναός στολισμένος, ο γαμπρός ντυμένος στην τρίχα περιμένοντας (κατά το έθιμο) τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας και οι συγγενείς και οι φίλοι μαζεμένοι γύρω από το γαμπρό εν αναμονή της αφίξεως της νύφης.

Όταν ακούστηκε η κόρνα όλοι πιστέψανε ότι η νύφη είχε φθάσει με το αυτοκίνητο. Γρήγορα όμως διαπιστώσανε πως η κόρνα άνηκε σε ένα τρίκυκλο με το οποίο είχε φθάσει στην εκκλησία μια… άλλη νύφη!..


Η οποία, μάλιστα, είχε και διεκδικητικές τάσεις για το γαμπρό φωνάζοντας «Ντροπή σου άπιστε, σε εμένα είχες υποσχεθεί γάμο. Και τώρα παντρεύεσαι άλλη»!

Κι όμως δεν είχαμε ούτε τσακωμούς, ούτε μαλλιοτραβήγματα αλλά άφθονο γέλιο από το γαμπρό και τους παρευρισκόμενους στον ιερό ναό Αγίου Αναστασίου στα Πλατάνια Δρεπάνου! Πώς έγινε αυτό; Η «ζηλιάρα» νύφη πολύ απλά ήταν ο κολλητός του γαμπρού που θέλησε να του κάνει μια -ομολογουμένως- εμπνευσμένη φάρσα στην ευτυχέστερη μέρα της ζωής του!

Σύμφωνα με τους «μάρτυρες» του συμβάντος, που γέλασαν μέχρι δακρύων, ο κολλητός του γαμπρού είχε υποσχεθεί στο φίλο του ότι στο γάμο του θα γίνει «της κακομοίρας». Και το είπε και το ‘κανε!
Ντύθηκε, λοιπόν νύφη, και λίγο πριν φτάσει η original νύφη στην εκκλησία εμφανίστηκε μπροστά σε όλους πάνω σε τρίκυκλο. Η εμφάνιση του σχεδόν τέλεια: μακριά περούκα, άσπρο (και αποκαλυπτικό!) νυφικό και περίτεχνο μακιγιάζ!Μάλιστα, μετά τη τελετή η «ζηλιάρα» νύφη πέταξε και μια ανθοδέσμη στις ανύπαντρες μήπως και έχουν καλύτερη τύχη από αυτήν!
star

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan