Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ


Η αυξανόμενη επιδημία για ψυχιατρικά φάρμακα, πνίγει τα φυσικά ανθρώπινα συναισθήματα, την ευαισθησία και την ειλικρίνεια στις σχέσεις. Η συρρίκνωσή τους δημιουργεί υψηλό άγχος, ταραχή, μανιο-κατάθλιψη κλπ., για τις οποίες όμως, βρέθηκε αμέσως η θεραπεία, που προσαρμόζεται στην κάθε περίπτωση.

Υπάρχουν εκατοντάδες ψυχιατρικοί όροι, που καθορίζουν τον ψυχισμό των θυμάτων και τη συμπεριφορά τους, για τη θεραπεία, την οποία προσαρμόζουν, ώστε να υπακούν, να καταναλώνουν, να εργάζονται και να είναι φυσιολογικοί οι άνθρωποι, αλλά στην ουσία ναρκωμένοι...

Ως εκ τούτου ανήκουν στην "μεγάλη κοινωνία μας". Οι ίδιοι οι κατασκευατές των φαρμάκων κερδίζουν δισεκατομμύρια, όσο διαγνώνονται συγκινησιακά προβλήματα, με όρους συρρίκνωσης, καθώς έτσι έχουν τον έλεγχο των ναρκωτικών.

Μερικοί αντίπαλοι της συρρίκνωσης των ναρκωτικών εκθέτουν αυτές τις ιατρικές διαγνώσεις και θεραπείες, καθώς και την επισήμανση των όρων για τους αρρώστους, τους φοιτητές, τους τοξικομανείς, τις καταθλιπτικές γυναίκες, τους "τρελούς έφηβους, τις χαμένες ψυχές.

Για όλους υπάρχει μια θεραπεία. Οι έμποροι ναρκωτικών θέλουν δια βίου εξάρτηση τις φαρμακευτικές συνταγές, τις οποίες χρηματοδοτούν οι κυβερνήσεις .

Σε κάθε περίπτωση, η χορήγηση φαρμάκων δεν απαλύνει, αλλά ενισχύει τον πόνο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan