Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Παραμυθάκι της Αντιτρομοκρατικής με "δράκο" τον Παλαιοκώστα...

Αποτύπωμα του στη φονική βόμβα που εστάλη στο Χρυσοχοΐδη...
"Ξέρει από βόμβες ο Παλαιοκώστας;" αναρωτιέται -σωστά- το crimesonair. Ποτέ στο παρελθόν ο καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας δεν είχε εμπλακεί σε βομβιστικές επιθέσεις. Άλλωστε δεν ήταν και στο στυλ δράσης του. Παρά ταύτα, μια πληροφορία που πρώτος έβγαλε στον αέρα ο Κουίκ στο παράνομο και περιθωριακό κανάλι του Κουρή -και αναδημοσίευσαν τα ΝΕΑ- φέρει τον Παλαιοκώστα ως......ένα εκ των δραστών της αποστολής της φονικής βόμβας στον Χρυσοχοΐδη.

Στο χαρτί που ήταν κολλημένο στο πάνω μέρος του χαρτιού, σύμφωνα με την πληροφορία που διοχέτευσε η Αντιτρομοκρατική, βρέθηκε το αποτύπωμα του Παλαιοκώστα. Η βόμβα είχε συσκευαστεί μέσα σ' ένα πλαστικό φάκελο. Στη συσκευασία αυτή οι δράστες είχαν τοποθετήσει 300 γραμμάρια ισχυρής εκρηκτικής ύλης με υψηλή ταχύτητα και χωρισμένη σε δυο πλακέτες των 150 γραμμαρίων. Σε κάθε κομμάτι είχε τοποθετηθεί και από ένας πυροκροτητής. Στον εσωτερικό πλαστικό φάκελο είχε τοποθετηθεί και ο μηχανισμός ενεργοποίησης της βόμβας που αποτελούνταν από μια μπαταρία 9 Volt.

Τα τοιχώματα του φακέλου είχαν επενδυθεί με ειδικό αφρώδες αντικραδασμικό υλικό και στο πάνω μέρος του κουτιού, στο οποίο είχε τοποθετηθεί, ήταν κολλημένο ένα χαρτί διαστάσεων Α4 στο οποίο υπήρχε το σημείωμα που υπέγραφε τάχα ο Χρήστος Καραβέλας. Στο χαρτί δε αυτό βρέθηκε, κατά την Αντιτρομοκρατική, το αποτύπωμα του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Από τα ωραία παραμύθια που κατά καιρούς σερβίρουν οι μπάτσοι. Ο δε αφελής Κουίκ μάχεται για την πατρότητα της πληροφορίας...

nonews-news.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan