Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Στις 27 Φεβρουαρίου θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα - Ίδωμεν

Αυτό ισχυρίζεται ο γνωστός "πρακτικός" σεισμολόγος, Ηλίας Τσιάπας, ο οποίος μας έστειλε την "μαντεψιά" του. Ξεκάθαρα, προβλέπει σεισμό περί τα 5,7 ρίχτερ στην Ελλάδα, στις 27/2/2009. (το "στην Ελλάδα" βέβαια, είναι απολύτως άχρηστο πρακτικά!)
Επειδή, όμως εμάς δεν μας αρέσουν οι ...μαντεψιές και έχουμε ως αρχή μας, την οριστική διακοπή της παραφιλολογίας για το θέμα, σας παραπέμπουμε (και κυρίως το κράτος) στον ίδιο, για περαιτέρω εξηγήσεις.
Αν οι προβλέψεις του, δεν δικαιωθούν (όπως πιστεύουμε) να αναλάβει και το ΠΟΙΝΙΚΟ κόστος της αναταραχής.
Αν πάλι δικαιωθεί ο άνθρωπος, να σκίσουν τα πτυχία τους οι -αδρά αμειβόμενοι- σεισμολόγοι. Να τα ροκανίσουν δηλαδή, όπως τα ευρωπαϊκά κονδύλια !

taxalia

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Με μαντεψιές δεν γίνονται προγνώσεις...αυτά είναι αστεία πράγματα και ούτε φυσικά η μαντεψιά της 27 Φεβρουαρίου βγήκε ούτε για χτες προχτες που μαντεύανε πιο μεγάλο σεισμό γύρω στα 6 ρίχτερ βγήκε. Η πρόγνωση είναι σοβαρή υπόθεση δεν είναι μαντεψιά

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ τις μαντεψιές του κ. Τσιάπα 2χρόνια τώρα. Το ποσοστό επιτυχίας είναι ασήμαντο και αν πετυχαίνει ένα δυό στα 10 χρόνια είναι επειδή στατιστικά γίνονται έτσι και αλλίως κάποιοι σεισμοί στην Ελλάδα. Άμα βγαίνω και εγώ και μαντεύω ότι κάθε βδομάδα θα κάνει σεισμό εεεεε κάποια φορά θα πέσω μέσα αφού στην Ελλάδα ζούμε και συνέχεια κουνάει. Μπορεί να είναι καλές οι προθέσεις του αλλά το αποτέλεσμα δεν τον δικαιώνει δυστυχώς. Μακάρι να ήταν διαφορετικά για να ξέραμε και τι μας ξημερώνει δηλαδή αλλά δεν...!

Ανώνυμος είπε...

WRAIA LINKS GIA SEISMOYS:

GIA PARAKOLOYTHISH SHMATWN
http://www.earthquakeprediction.gr/daysignalgr.htm

GIA ANAKOINWSH SEISNWN (EYRWPAIKO)

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list

GIA SEISMOKOYVENTA KAI ENHMERWSH METRHSEWN APO ERASITEXNES EREYNHTES (XWRIS PROGNWSEIS)
http://www.ases.gr/asesforum/index.php

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιάπας έχει φτιάξει ένα Site και εκεί είναι μαζεμένοι 2-3 και μιλάνε μεταξύ τους και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που κάνουν είναι προγνωση. Ημαρτον, τι άλλο θα ακούσουμε σ'αυτή τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

oti dhlwnei o ka8enas einai stin Ellada den to kserete?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan