Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Απόψε η επιλογή του τραγουδιού της Eurovision



Στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (18/02) ξεκινά ο τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετεινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το τελικό αποτέλεσμα θα προέλθει κατά 60% από τηλεψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχει το κοινό, ενώ το υπόλοιπο 40% θα είναι αποτέλεσμα της προτίμησης της κριτικής επιτροπής. Τα τρία υποψήφια τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς, έχουν τους τίτλους: Out of Control, Right On Time και This Is Our Night.

Τους στίχους του Out of Control υπογράφει η Αλεξάνδρα Ζάκκα, ενώ του Right On Time και του This Is Our Night οι Craig Porteils και Cameron Giles-Webb. Τη μουσική και στα τρία κομμάτια έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα και θα την παρουσιάσουν οι αδελφές Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα. Τα κείμενα είναι του ηθοποιού Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ οι χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού.

Το παρόν θα δώσουν η περυσινή εκπρόσωπος της χώρας μας Καλομοίρα, ενώ θα τραγουδήσουν οι εκπρόσωποι της Τουρκίας και της Μάλτας που βρίσκονται στην Αθήνα ειδικά για την αποψινή βραδιά. Οσοι έχουν παρεβρεθεί στις πρόβες, μιλούν για μία από τις ωραιότερες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ποτέ η ΕΡΤ, στην οποία θα γίνει αναδρομή στις συμμετοχές της Ελλάδας στον συγκεκριμένο διεθνή διαγωνισμό. O Σάκης Ρουβάς δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με κλήρωση που έγινε, ο Σάκης Ρουβάς θα συμμετάσχει στο δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου.

cosmo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan