Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Γιάννης Σακελλαρίου - ΄΄Συνεχίζω ως υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας ΄΄ - Διαψεύδει φήμες που τον ήθελαν να αποσύρεται από τον προεκλογικό αγώνα.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υποψηφιότητα για το δημαρχιακό αξίωμα φαρκαδόνας του νομαρχιακού συμβούλου και πρώην δημάρχου Οιχαλίας Γιάννη Σακελλαριου.

Συγκεκριμένα , φήμες έκαναν λόγο για απόσυρση του κ. Σακελλαριου από τον εκλογικό αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης , συνδέοντας την μάλιστα και με την απουσία του στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και με το ασυμβίβαστο που έχει θεσπιστεί για τους δημάρχους του ΄΄ Καλλικράτη΄΄, οι οποίοι δεν θα μπορούν να εξασκούν άλλο επάγγελμα παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων τους ως επικεφαλής δήμων. Σημειώνεται πως ο κ. Σακελλαριου είναι ιατρός, διευθυντής του κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Επίσης , οι φήμες ανέφεραν πως ένας...
από τους στόχους του κ . Σακελλαριου , η συνένωση των υποψηφίων που πρόσκεινται στην ΝΔ και όχι μόνο, αλλά και η συσπείρωση , δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται, οπότε αυτό είναι ένας βασικός λόγος για την απόσυρση.
Ωστόσο, ο κ. Σακελλαριου, κατηγορηματικά δηλώνει πως ΄΄ συνεχίζω τον αγώνα μου για το δημαρχιακό αξίωμα του ΄΄Καλλικράτειου΄΄ δήμου Φαρκαδονας, αποκλείοντας την περίπτωση να αποσυρθώ από την εκλογική διαδικασία. Μάλιστα, έχω ξεκινήσει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου μου΄΄.
Απαντώντας στο ερώτημα πως βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο προεκλογικός αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει και οι ανθυποψήφιοί του πραγματοποιούν επισκέψεις και συγκεντρώσεις στα χωριά των τριών υφιστάμενων δήμων( Φαρκαδόνας, Οιχαλίας και Πελινναίων), ο κ. Σακελλαρίου, επισημαίνει πως αφενός μεν επιθυμεί να σκέφτονται ελεύθερα οι δημότες και αφετέρου δεν θέλει να είναι πιεστικός.
΄΄Επιπρόσθετα, δεν επιθυμώ να είμαι κηδεμόνας κανενός΄΄, υπογραμμίζει ο κ. Σακελλαρίου, προσθέτοντας ΄΄ο όρος να συνενώσω, μπορεί να μην επιτευχθεί , όμως η φιλοδοξία μου αυτή δεν έχει εκλείψει και παραμένει ΄΄ζωντανή΄΄.

Θετικά είναι τα μηνύματα που έχει πάρει από τον κόσμο μέχρι τώρα για την υποψηφιότητα του, αναφέρει ο κ. Σακελλαριου και σημειώνει πως η 24χρονη παρουσία του στα αυτόδιοικητικά είναι τα καλύτερα εχέγγυα για την υποψηφιότητα του, κάτι που ο κόσμος γνωρίζει και δηλώνει ΄΄ την μεθεπόμενη Κυριακή επιστρέφω και θα μιλήσουμε΄΄.

πρωινός λόγος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan