Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τα ιδιωτικά νησιά των celebrities

Δέκα διάσημοι εκατομμυριούχοι που απέκτησαν τον ιδιωτικό τους παράδεισο....


--

Johnny Depp

Μετά τους Πειρατές της Καραϊβικής, ο Johnny Depp άρχισε να ψάχνει τον δικό του μικρό παράδεισο για να εγκατασταθεί. Έτσι το 2004 αγόρασε το νησί Little Hall’s Pond Cay για 3.6 εκατομμύρια δολάρια. Πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι νησί του θα είναι οικολογικό, μιας και αποφάσισε τα πάντα να δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια.



Marlon Brando

Στα γυρίσματα της ταινίας του “Mutiny of the Bounty”, ο Brando ερωτεύτηκε το νησί Tetiaroa… και το έκανε δικό του. Το αγόρασε το 1965 και έμεινε εκεί μέχρι το 1990, όπου η υγεία του άρχισε να χειροτερεύει. Στην ουσία δεν πρόκειται για νησί, αλλά για ένα σύμπλεγμα από 13 πολύ μικρές βραχονησίδες. Το νησί ανήκει πλέον σ’ έναν ιδιοκτήτη ξενοδοχείων και σκοπεύει να το μεταμορφώσει σ’ ένα οικολογικό θέρετρο με την ονομασία “The Brando”.



Mel Gibson

Λάτρης των νησιών Fiji, όπως πολύ διάσημοι άλλωστε, κατάφερε ν’ αγοράσει το νησί Mago το 2005, έναντι 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί του νότιου Ειρηνικού και έχει το μέγεθος μια μικρής πόλης. Το νησί δεν έχει κατοικηθεί ποτέ και παραμένει ανέγγιχτο, μιας και ο ηθοποιός δήλωσε ότι σκοπεύει ν’ αφήσει το νησί στην τωρινή του κατάσταση εκτός από μια μικρή, λιτή κατοικία που θα χτίσει.



David Copperfield

Με διάσημους γείτονες όπως ο Johnny Depp και ο Nicholas Cage, μάλλον οι Μπαχάμες κάτι έχουν και έλκουν τους διάσημους. Σύμφωνα με τον Copperfield, στο νησί του βρίσκεται το μυθικό σιντριβάνι της νεότητας. Δεν ξέρουμε αν αληθεύει, πάντως αν χαλαρώνεις σε μια αιώρα σ’ ένα τέτοιο παράδεισο, τότε σίγουρα αφαιρείς χρόνια. Το νησί Musha διαθέτει κι ένα πολυτελέστατο θέρετρο για διακοπές που κοστολογείται στα 325 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα.



Lenny Kravitz

Κι άλλος ένας διάσημος με νησί στις Μπαχάμες. Ο Kravitz έχει στην κατοχή του ένα νησί του συμπλέγματος Eleuthera. Σύμφωνα με φήμες, ο Kravitz κατάγεται από τις Μπαχάμες, πηγαίνοντας πίσω λίγες γενιές στο γενεαλογικό δένδρο της μητέρας του.



Leonardo DiCaprio

Η αγάπη του για τη φύση και οι οικολογικές του δραστηριότητες είναι γνωστές σε όλους. Έτσι ο γνωστός ηθοποιός προέβη το 2005 στην αγορά του Blackadore Caye. Το αγόρασε έναντι 1.75 εκατομμύρια δολάρια, και σύμφωνα με τις δηλώσεις του, σκοπός του είναι να κρατήσει το νησί του ανοιχτό για το κοινό μετατρέποντας το σ’ ένα παράδειγμα σταθερής ανάπτυξης με οικολογικά θέρετρα για τους επισκέπτες.



Eddie Murphy

Ο Eddie Murphy είναι ήδη κάτοχος ενός νησιού στις Μπαχάμες(Pearl), ενώ πρόσφατα αγόρασε και δεύτερο. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα Nassau και ο ηθοποιός αγόρασε το Rooster Cay για 15 εκατομμύρια δολάρια. Δεν έχει κάνει ακόμη γνωστό αν θα κρατήσει την ιδιοκτησία του prive ή αν σκοπεύει να την εκμεταλλευτεί τουριστικά, λόγω της θέσης της.



Celine Dion

Η ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια προτίμησε ν’ αγοράσει ένα νησί στη ιδιαίτερη πατρίδα της, το Quebec. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν είναι πολυτελές. Μπορεί να βρίσκεται στον ποταμό Mille Iles και όχι στις Μπαχάμες, αλλά διαθέτει ένα πολυτελέστατο πύργο γαλλικού στυλ. Δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που το επισκέπτονται με βάρκα για να θαυμάσουν την ομορφιά του νησιού Ile Gagnon.



Faith Hill και Tim McGraw

Ίσως πίστευες ότι τ’ αστέρια της country μουσικής θα προτιμούσαν να χαλαρώνουν σ’ ένα ράντσο μαζί με τ’ άλογά τους. Λάθος. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα του είδους, προτιμούν το ιδιωτικό τους νησί στο σύμπλεγμα Exumas, στις Μπαχάμες. Το νησί τους βρίσκεται στο κέντρο του συμπλέγματος με γείτονες την Oprah Winfrey, τον Michael Jordan και τον Johnny Depp. Η ανάπτυξη στο νησί είναι πλήρες, με αμμουδερές παραλίες και αρκετά μονοπάτια για περιήγηση.



Nick Hexum

Αρκετοί σταρ της μουσικής βιομηχανίας προβαίνουν στην αγορά ενός ιδιωτικού νησιού για να χαλαρώνουν. Το ίδιο έκανε και ο Hexum, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να χαλαρώσεις, να γράψεις μουσική και να εξασκηθείς. Το νησί του βαπτίστηκε Melody Key και βρίσκεται νότια της Φλόριντας. Διαθέτει ένα πολυτελές σπίτι και απόλυτη ησυχία. Μιας και ο Hexum δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να το επισκέπτεται, μπορεί αν θες να το νοικιάσεις για 7.500 δολάρια την εβδομάδα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan