Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μώραλης: Θέλουμε Γκατούζο!

Υπαρκτό χαρακτήρισε το θέμα Γκατούζο ο Γιάννης Μώραλης, εκτιμώντας όμως ότι δύσκολα θα γίνει μια παρόμοια δαπανηρή μεταγραφή όπως του Ριέρα. Ωστόσο δεν προδικάζει καμία απόφαση, καθώς η τελική απόφαση ανήκει στον Μαρινάκη.



"Εδώ και δέκα περίπου μέρες παρακολουθούμε την υπόθεση με τον Τζενάρο Γκατούσο", δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Goal ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


"Θέλουμε να πάρουμε ένα σπουδαίο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο...
θεωρώ ότι δύσκολα θα ξαναγίνει η οικονομική υπέρβαση όπως με τον Ριέρα. Φυσικά δεν μπορώ να προδικάσω τίποτα, καθώς η απόφαση είναι καθαρά θέμα του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ευάγγελου Μαρινάκη", συμπλήρωσε ο Γιάννης Μώραλης.



Όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση των ερυθρολεύκων τόνισε: "Αριθμητικά χρειαζόμαστε άλλους 2-3 παίκτες. Για τη θέση του αμυντικού χαφ πιθανόν να κινηθούμε για 1-2 ποδοσφαιριστές, ενώ ψάχνουμε και για ένα στόπερ που θα κλείσει την τετράδα στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε και έναν επιθετικό".



"Ας χαρούμε τον Ριέρα"



Όπως ήταν φυσικό ο Γιάννης Μώραλης σχολίασε και την σπουδαία μεταγραφή του Ριέρα: "Ο Μαρινάκης ήταν απόλυτα ακριβής στις προγραμματικές του (αν μπορούμε να τις πούμε έτσι) δηλώσεις. Ενισχύει την ομάδα σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα έκανε την υπέρβαση με ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Για 10-15 μέρες είχαμε στο στόχαστρο τον Νενέ. Τελικά πήραμε ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή, σε ιδανική ηλικία από μια μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι θα είναι άξιος αντικαταστάσεις του Τζόρτζεβιτς" δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει:



"Στον Ολυμπιακό είμαστε "αχόρταγοι", θέλουμε συνέχεια να βλέπουμε μεγάλα ονόματα στο Λιμάνι. Ωστόσο μην ανεβάζουμε τον πήχη, δεν μπορούμε να κινούμαστε συνέχεια σε αυτά τα οικονομικά επίπεδα. Ας χαρούμε τώρα τον Ριέρα! Τον περιμένουμε σήμερα στις 18:45 στο αεροδρόμιο".



Στο τέλος ο ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την υπέρβαση του Μαρινάκη, κάλεσε και τον κόσμο να κάνει την δικιά του υπέρβαση: "Αγοράστε διαρκείας, πάρτε όλοι από μια φανέλα. Στηρίξτε την ομάδα".


www.sport24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan