Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

O Νινης χτυπησε γκομενακι απο το Next Top Model !!!

O Νίνης έβαλε γκολ στην καρδιά της Βάσως Βιλέγας;




-- Μετά από την κοινή τους εμφάνιση στα γενέθλια της Ελευθερίας Πατρικαρέα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στον Σωτήρη Νίνη και τη Βάσω Βιλέγας. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και το μοντέλο που έγινε γνωστό μετά από την συμμετοχή του στο «Next top Model», βρέθηκαν στο πάρτι της κοινής τους φίλης Ελευθερίας Πατρικαρέας και πέρασαν αρκετή ώρα μαζί συζητώντας και χαμογελώντας. Ο Σωτήρης Νίνης, μόλις είχε επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές, έτοιμος να ενταχθεί στην προετοιμασία των «Πρασίνων», ενώ το μοντέλο, μόλις είχε αρχίσει να ξεπερνά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.
Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στα γενέθλια της καλής τους φίλης όπου και διασκέδασαν μέχρι πρωίας, ενώ σύμφωνα με τους θαμώνες το club έδειχναν ιδιαίτερα διαχυτικοί ενώ δεν έλειπαν και τα γλυκά χαμόγελα ανάμεσά τους.
Φαίνεται πως η καλλονή μάγεψε για τα καλά τον νεαρό διεθνή επιθετικό. Τώρα αν πρόκειται για ειδύλλιο ή για την αρχή μιας φιλίας…. το μέλλον θα το δείξει!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan