Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010


Με «πιλότο» την απόφαση και το ξήλωμα κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την συνοικία Κουτσομύλια, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, αποφάσισε το ξήλωμα κεραιών από την ταράτσα αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.

Προηγήθηκε εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θέματος από τον Φυσικό Κων/νο Χατζάρα που μεταξύ άλλων παρουσίασε στοιχεία μετρήσεων αλλά και την παρανομία δύο εκ των τριών κεραιών, αλλά και το γεγονός ότι η μόνιμη έχει πάρει άδεια εγκατάστασης μέσα σε κατοικημένη περιοχή με νοσοκομείο δίπλα και σχολικές μονάδες.




--
Από τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις αυτή του Δημήτρη Παπαστεργίου που αναρωτήθηκε πως δόθηκε άδεια για την μόνιμη όταν δίπλα υπάρχει το νοσοκομείο και ζήτησε «να κληθεί ο Γιώργος Μητσιούλης που ως Πρόεδρος του ΤΕΕ Τρικάλων και …μελλοντικός δημοτικός σύμβουλος, θα μπορούσε με κατανόηση να αφαιρέσει μόνος του τις κεραίες».

«Ότι δεν θέλουμε για τον εαυτό μας να μην το κάνουμε σε άλλους και είναι βέβαιο ότι αυτές οι κεραίες είναι παράνομες. Άμεση απομάκρυνση», ανέφερε ο Σωτήρης Παρθένης.

«Τυχαίο που στις κεραίες αυτές δεν πάνε σπουργίτια;», αναρωτήθηκε ο Μπάμπης Δεληλίγκας, ενώ ο Άγγελος Αγγελής θυμήθηκε όταν το 1997 τέθηκε πρώτη φορά το θέμα, ειδικός καθηγητής ανέφερε «στα 25 μέτρα αυτές οι κεραίες …θερίζουν».
«Βαρέθηκα να ΄΄χαϊδεύουμε΄΄ αυτιά συμπολιτών και να στείλουμε δικαιοσύνη αυτούς που έδωσαν παράνομες άδειες αλλιώς το πρόβλημα δεν λύνεται», επισήμανε ο Θανάσης Βαβύλης.

«Έχουμε τα επίσημα έγγραφα και έκθεση αυτοψίας που μας λένε τι να κάνουμε και να μην παρατυπήσουμε. Πλήρη εφαρμογή της Έκθεσης», ζήτησε ο Στέφανος Σακκάς του Λάμπρου.

«Δεν έχουμε μυστικούς πράκτορες να ψάχνουν κρυμμένες κεραίες, θέλουμε ενεργούς πολίτες να καταγγέλλουν και εμείς να κάνουμε το καθήκον μας। Ξηλώνοντας όπως στα Κουτσομύλια και αυτές τις κεραίες, περνάμε το αποτρεπτικό μήνυμα για νέες παράνομες κεραίες», ανέφερε ο Δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος και το Σώμα τάχθηκε υπέρ της αποξήλωσης των κεραιών και αναμένεται αυτό να γίνει τις επόμενες ημέρες.


trikalanews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan