Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αυτός δεν πρόλαβε ούτε τον Δεκαπεντάυγουστο...



ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΠΕΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΒΡΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ. ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ.-



Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες ο Μάριο Μπερέτα από τον ΠΑΟΚ, μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα!

Οι διοικούντες τον σύλλογο ήταν εμφανώς προβληματισμένοι το τελευταίο διάστημα με την εικόνα της ομάδας, το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και όσα συνέβησαν στην προετοιμασία (βαθμός ετοιμότητας). Ζαγοράκης και Βρύζας θεώρησαν ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αλλάξει κάτι γρήγορα στην ομάδα (ενόψει και του Άγιαξ) και να μην πάει χαμένη η χρονιά γενικότερα, με τον Ιταλό τεχνικό να τους ζητάει στη χθεσινή συνάντηση λίγο ακόμα χρόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, 23 ημέρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Παρόλα αυτά η απόφαση για απομάκρυνσή του από την ομάδα έχει ήδη παρθεί και μένει μόνο το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης για να αποτελέσει παρελθόν. Κάποιες πηγές, πάντως, κάνουν λόγο για συναινετικό διαζύγιο. Εξάλλου, ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο, για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει ο Ιταλός τεχνικός.

Σενάρια για Δερμιτζάκη

Οι πρώτες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην περίπτωση του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται από συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό, παρόλα αυτά πριν από την πρόσληψη του Μπερέτα είχε φτάσει μία ανάσα από τη συνεργασία του με τον 'δικέφαλο του Βορρά'. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θέμα, αφού η ομάδα δεν μπορεί να μείνει χωρίς τεχνικό λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι εναντίον του Άγιαξ।

sportdog

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan