Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τα "θέλω" του Ερνέστο και οι σκέψεις του

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει κόσμο στο "Ελ. Βενιζέλος", αδιευκρίνιστη η ώρα άφιξής του μαζί με τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Θέλει το πρώτο "αντάμωμα" με τους φιλάθλους να είναι στο Φάληρο, ενώ σε αδιευκρίνιστη ώρα ακόμα θα γίνει την Τρίτη η συνέντευξη Τύπου. Ποιες οι αποφάσεις για μετεγγραφές, τι αντιλαμβάνεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για τον Βάσκο τεχνικό.



Αποκλείστηκαν από τη λίστα οι άνω των -άντα

Αυτά είναι τα πολύ άμεσα, γι' αυτό και το ρεπορτάζ κάνει την συγκεκριμένη ιεραρχία. Βέβαια, σίγουρα "καίνε" και τα μετεγγραφικά και απασχολούν αρκετά περισσότερο τον κόσμο από τις τελετές, τις αποθεώσεις και γενικότερα τα πανηγύρια. Καλά είναι και αυτά, όμως η ουσία κρύβεται στο τι κινήσεις θα γίνουν από εδώ και στο εξής για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ.

Το RedPlanet.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι είναι ειλημμένη απόφαση ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Μαρινάκη να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, άρα δεν θα προχωρήσουν περιπτώσεις τύπου Σένα και λοιπών άλλων που έχουν "καβατζάρει" τα πρώτα -άντα. Στην καλύτερη να... φλερτάρουν με αυτά, αλλά μέχρι εκεί. Στόχος πρώτα απ' όλα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και η άμεση επιστροφή στην κορυφή, αλλά παράλληλα να δημιουργηθεί και μια καλή ομάδα, πάνω σε στέρεες βάσεις, με προοπτική, μέλλον και η οποία δεν θα χρειαστεί να μπει εκ νέου σε διαδικασία αλλαγής από το επόμενο καλοκαίρι.

Θέλει να φτιάξει ομάδα και το όνομά του ο Βαλβέρδε

Επομένως, ο αμυντικός μέσος, ο επιθετικός και ο τερματοφύλακας θα είναι σε καλή ηλικία και θα έχουν ποιοτικά χρόνια μπροστά τους και όχι "συντάξιμα". Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει αντιληφθεί στις πρώτες του κουβέντες με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι δεν έρχεται για "αρπαχτή", αλλά για να κάνει δουλειά στον Ολυμπιακό, να φτιάξει μια καλή ομάδα και επιπλέον να ξαναφτιάξει και ο ίδιος το όνομά του. Είναι δεδομένο ότι "στραπατσαρίστηκε" λίγο με το πέρασμά του από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επαρκώς σε ομάδα απαιτήσεων και υψηλών στόχων. Γι' αυτό και θα υπογράψει για δυο χρόνια, ώστε να κάνει έργο στους Πειραιώτες και όχι μια χρονιά "φωτοβολίδα".

Πρώτα θα δει και μετά θα αποφασίσει ο Βάσκος

Ο Βάσκος θέλει πρώτα απ' όλα να δει τους παίκτες στο φιλικό με τη Ρόμα την Παρασκευή, να τους προπονήσει και να δει ακριβώς το τι χρειάζεται και ποιοι παίκτες δεν του κάνουν. Θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις από του Ρέντη, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο εν μια νυκτί, ούτε χωρίς συζήτηση με τον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Παίκτες όπως οι Βενκέρ, Νεκουνάμ, Ουρτάδο, Μρτζα παίζουν δυνατά για τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα στην λίστα των Πειραιωτών, τα οποία και θα εξετάσει ο Βάσκος. Πάντως, είναι δεδομένο ότι τρεις παίκτες θα έρθουν στον Πειραιά, κάποιοι έχουν τον πρώτο λόγο για να ντυθούν στα ερυθρόλευκα σε σχέση με ορισμένος άλλους, ενώ κάποιοι ίσως να διάγουν τις τελευταίες τους ημέρες στην ομάδα. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan