Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

«Πρώτα ομάδα, μετά πρωτάθλημα»


Σύνολο παικτών αλλά και δημιουργία ομάδας με ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. «Πρώτα ομάδα και μετά ο τίτλος», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ισπανό τεχνικό.

Η δημιουργία… ομάδας εντός βραχυπρόθεσμου χρόνου είναι το πρωταρχικό μέλημα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό. Η παράδοση «εν λευκώ» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ισπανό τεχνικό είναι ένα δεδομένο στοιχείο για τον 43χρονο εφοπλιστή...

«Ομάδα και μετά τίτλος»

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Μαρινάκης διεμήνυσε στον Βαλβέρδε το εξής:

«Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι αυτός ο πρώτος μας στόχος», σημείωσε ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ, με τον Ίβηρα τεχνικό να απαντάει:

«Όταν ήρθα για πρώτη φορά στη χώρα σας ήξερα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είχα φανταστεί την τεράστια δυναμική του. Δεν το περίμενα πως τόσος κόσμος ασχολείται καθημερινά με την ομάδα και είναι τόσο απαιτητικός. Έγινα οπαδός της ομάδας αυτής και το δήλωσα όταν έφυγα.

Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές όπως ο αποκλεισμός με την Ανόρθωση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για να φτιάξουμε καλή ομάδα αλλά και για να κατακτήσουμε τίτλους», είπε το «μυρμήγκι».


www.gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan