Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Το μυστικό της στον θηλασμό!!!

Εκστρατεία υπέρ του θηλασμού των μωρών μέχρι τον έκτο μήνα της ζωής τους, ξεκίνησε το μοντέλο Ζιζέλ. Υποστηρίζει ότι ο θηλασμός την βοήθησε να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης
Αποκαλύφθηκε το μυστικό της ομορφιάς της Ζιζέλ. Όταν ήταν μικρή η μητέρα της τη θήλαζε έως τον 6ο μήνα της ζωής της. Δεν εξηγείται αλλιώς η παγκόσμια εκστρατεία που κάνει το γνωστό σούπερ μόντελ προτρέποντας τις μητέρες όλες του κόσμου να τα θηλάζουν όσο περισσότερο μπορούν....
Η Ζιζέλ κάνει και ένα βήμα παραπάνω θέλει να γίνει ένας παγκόσμιος νόμος που θα υποχρεώνει τις γυναίκες να θηλάζουν τα μωρά τους έως τον έκτο μήνα της ζωής τους.
Η Βραζιλιάνα θεά γέννησε έναν γιο πριν από επτά μήνες. Σήμερα τονίζει ότι... ο θηλασμός της βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να αποκτήσει το ευέλικτο κορμί που είχε πριν.
"Νομίζω ότι ο θηλασμός με βοήθησε πραγματικά. Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι δεν πρέπει να θηλάσουν. Δεν πρέπει όμως να ταΐζουμε τα παιδιά μας με συσκευασμένο γάλα" είπε.
Άμεση ήταν η αντίδραση της ιατρικής κοινότητας.
"Δεν συμφωνώ με τη δημιουργία ενός νόμου. Με το θηλασμό μια γυναίκα καταναλώνει πολλές θερμίδες. Δεν είναι αναγκαία καλό για όλες" τόνισε η Κάρολιν Όμερ, καθηγήτρια μαιευτικής στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ.
Εμείς σαν "μη ειδικοί", είμαστε με τη Ζιζέλ άλλωστε τα κάλλη της, αποδεικνύουν το ορθόν της θεωρίας της

alepou

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan