Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Από θαύμα σώθηκε ο Αντερσον!

Είχε άγιο ο Αντερσον έπειτα από το τροχαίο που είχε στην Πορτογαλία, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γ. ανασύρθηκε λιπόθυμος από το φλεγόμενο όχημά του όταν έχασε τον έλεγχο σε ορεινό δρόμο στην περιοχή Γκέρες της Μπράγκα. Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο 22χρονος οφείλει τη ζωή του σε όσους έσπευσαν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις του και λίγο προτού το όχημα εκραγεί!


--

Ο Αντερσον πέρασε πολλές ώρες στο νοσοκομείο και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο Τύπος της Πορτογαλίας αναφέρει ότι ο παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» οδηγούσε το αξίας 150 χιλιάδων ευρώ πολυτελές διθέσιο αυτοκίνητό του, αλλά μετέφερε άλλα δύο άτομα σε αυτό: έναν φίλο του με το όνομα Βίκτορ και μια γυναίκα από τη Βραζιλία. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έχει τη φήμη του «γλεντζέ» στην Αγγλία, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με μοναδικά σημάδια από το ατύχημα μια διάσειση, μερικές εκδορές και ένα ισχυρό σοκ.

Οι τρεις επιβάτες επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει προβληματισμό στον σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο 22χρονος προέρχεται από τραυματισμό στους χιαστούς του αριστερού γονάτου από τον περασμένο Φεβρουάριο, ένας τραυματισμός που του έκοψε τον δρόμο προς το Μουντιάλ και θα του επιτρέψει να επιστρέψει στα γήπεδα τον επόμενο μήνα, συνεπώς βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας. Οι δύο άνδρες δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις καθώς ο πρώην παίκτης της Πόρτο τον προηγούμενο Ιανουάριο ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του και ταξίδεψε χωρίς άδεια στην πατρίδα του με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Η Μάντσεστερ Γ. αρνήθηκε πάντως να κάνει το παραμικρό σχόλιο για το περιστατικό, ενώ το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Αντερσον ανέφερε απλώς ότι «πήρε μια μεγάλη τρομάρα» και πρόσθεσε ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στην Αγγλία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

sarotiko

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan