Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Aπό το ορφανοτροφείο στη Μαν. Γιουνάιτεντ


"Επένδυση" στο μέλλον έκανε η αγγλική ομάδα, με την απόκτηση του 20χρονου Μπεμπέ, ο οποίος ...


-- έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στους δρόμους.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τότε που εντόπισε το νεαρό επιθετικό(ύψος 1.90), ήθελε απεγνωσμένα να τον φέρει στο Μάντσεστερ και τελικά το κατάφερε, με το αστρονομικό ποσό να εικάζεται ότι έφτασε τα 7,4 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα, του τον πρότεινε ο πρώην βοηθός του στη Γιουνάιτεντ και νυν προπονητης της Εθνικής Πορτογαλίας, Κάρλος Κεϊρόζ.

Ο Τιάγκο Μανουέλ Ντίας Κορέια, όπως είναι το πλήρες όνομα του Πορτογάλου, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Εστρέλα Ντε Αμαδόρα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας του. Πριν από 5 εβδομάδες τον απέκτησε η Βιτόρια Γκιμαράες(υπέγραψαν 5ετες συμβόλαιο), η οποία έκανε "τζακ ποτ", καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα κέρδισε το μεγάλο ποσό από την πώληση του.

Η ζωή του Μπεμπέ είναι ένα μυστήριο και έχει γοητεύσει τους ποδοσφαιρόφιλους. Παραμένει άγνωστο το πότε ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ πρόκειται για ένα παιδί που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στους δρόμους.

Μάλιστα, ο 20χρονος είχε λάβει μέρος και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αστέγων κάτω των 19 ετών με την ομάδα της Πορτογαλίας!

sarotiko

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan