Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η Gaga προσγειώθηκε στους θαυμαστές της ημίγυμνη!


Έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ, με πιο πρόσφατο αυτό των περισσοτέρων υποψηφιοτήτων στα επερχόμενα MTV Video Music Awards, το εκκεντρικό του χαρακτήρα της, στοιχείο που αδιαμφισβήτητα τη διαφοροποιεί, επιτρέπει στη Lady Gaga να ξεπερνά τα όρια.Η 24χρονη Gaga δεν προβληματίστηκε από τα ιδιαιτέρως προκλητικά ρούχα που φορούσε και κατά τη διάρκεια του Lollapalooza Festival, που διοργανώθηκε το τριήμερο 6-8 Αυγούστου 2010, χάρισε μία αξέχαστη εμπειρία στα "μικρά της τερατάκια", όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της...

Πριν από το δικό της performance, ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που έπαιζε το support σχήμα των Semi Precious Weapons και ξεκίνησε να παίζει ντραμς και να κάνει δεύτερα φωνητικά στο κομμάτι «Magnetic Baby».

Σύντομα άφησε ντραμς και μικρόφωνο και με ένα άλμα έγινε ένα με το κοινό! Η βουτιά της δεν κράτησε πολύ, καθώς, το πλήθος των θαυμαστών της, έχοντας την ευκαιρία να την αγγίξει, βρέθηκε σε παραλήρημα και χρειάστηκε ομάδα security για να την επαναφέρει στη σκηνή!

«Ήμουν τόσο χαρούμενη όταν το έκανα, γιατί δεν έχω συχνά την ευκαιρία να κάνω crowd surfing. Ήταν υπέροχο! Μου αρέσει πολύ η μουσική των Semi Precious Weapons, περνούσα καλά στο stage μαζί τους και απλά το έκανα!», ανέφερε η Lady Gaga, μιλώντας στο ραδιοφωνικό show του Ryan Seacrest.


www.cosmo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan