Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Αποχωρεί ο Ντάρμπισιρ!


Όπως προκύπτει από έγκυρη πηγή από τη Μεγάλη Βρετανία, ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων των λιονταριών, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα της Αγγλίας, οι πληροφορίες λένε για Μπέρμιγχαμ, και ίσως και την Παρασκευή μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα έχει βρει με τους Άγγλους και αν τα βρει και ο παίκτης η μεταγραφή θα ανακοινωθεί εντός του Σαββατοκύριακου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κρατάμε είναι ότι υπάρχουν επαφές τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ίδιου του παίκτη κατόπιν άδειας των ερυθρολεύκων με ομάδα της Αγγλίας (κατά 99% η Μπέρμιγχαμ) και πως οι πιθανότητες να μας κουνήσει μαντήλι άμεσα είναι πάρα πολλές.

Επειδή όμως πολλά λέγονται και γράφονται για τις σχέσεις του με τον Βαλβέρδε το oichalia.blogspot.com με δικό του ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει το τόπιο....

Η διαδικασία πώλησης του Νταρμπισάιρ έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο βδομάδες εξ ου και το προχωρημένο των διαπραγματεύσεων με την αγγλική ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Νταρμπισάιρ δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό στη ρεβάνς του Ισραήλ με τη Μακάμπι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η ερυθρόλευκη διοίκηση είχε θορυβηθεί για κάποια νυχτερινά ξενύχτια του ποδοσφαιριστή μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του.

Πάγωσε ο κόσμος

Με καθόλου καλό μάτι δεν βλέπει ο κόσμος την απόφαση για αποχώρηση του Νταρμπισάιρ! Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες γκρίνιες προς την διοίκηση της ομάδας που αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Ντιόγκο πάρα το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και αντ' αυτού να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Νταρμπισάιρ. Γκρίνια υπάρχει και για τον Βαλβέρδε καθώς η απόφαση για αποπομπή του Νταρμπισάιρ πιστώνεται σύμφωνα με την πλειοψηφία του κόσμου σ' αυτόν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan