Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ανοίγουμε το φάκελο Μπαπτίστα!


Ο διακαής πόθος του Ευάγγελου Μαρινάκη, Ζούλιο Μπαπτίστα, αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο, για να πειστεί ο Βραζιλιάνος χρειάζεται σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα.

Στην... μάχη για τον Ζούλιο Μπαπτίστα αναμένεται να ριχτούν για λογαριασμό του Ολυμπιακού δύο ακόμα ισχυρά όπλα, τα οποία δεν είναι άλλα από τον κόσμο του Θρύλου και τον Τζιαν Πάολο Μοντάλι. Η αποστολή της Ρόμα αναμένεται σήμερα στις 19:00 στην χώρα μας για το αυριανό (21:45, NET) φιλικό με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τόσο οι οπαδοί όσο και ο Iταλός πρώην τεχνικός της ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών θα προσπαθήσουν να πείσουν τον 29χρονο παίκτη της Ρόμα να φορέσει τα ερυθρόλευκα...

Ο κόσμος μπορεί...

Ο λαός του Θρύλου με τον μοναδικό και απίστευτο τρόπο του μπορεί για ακόμη μία φορά να δώσει τη λύση. Ο κόσμος των Πειραιωτών, ο οποίος έχει κάνει παίκτες του επιπέδου Ζιοβάνι, Καρεμπέ και Ριβάλντο να καταλάβουν τι σημαίνει Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αλλάξει γνώμη στο Μπαπτίστα, ο οποίος δεν είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο να αφήσει τη Ρόμα για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά. Ο Μπαπτίστα φέρεται να έχει εισηγηθεί στον ατζέντη του να βρει ομάδα από κάποιο προηγμένο και ανάλογου επιπέδου πρωτάθλημα με το Καμπιονάτο.

Για την ακρίβεια του ζήτησε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είτε σε Ισπανία είτε σε Αγγλία. Μέχρι στιγμής όμως οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η Γαλατασαράι(πρόσφατα αρνήθηκε την πρόταση της), η Νάπολι και η Σαραγόσα.Στον Πειραιά έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης και πλέον περιμένουν να δουν τι αποτέλεσμα θα έχει η προσπάθεια του κόσμου, αλλά και οι νέες πιέσεις από την πλευρά Μοντάλι προκειμένου να αλλάξει γνώμη στον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Βραβεύεται και παίζει μπάλα για Μπαπτίστα

Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν ξέχασε τα άτομα που προσέφεραν στην ομάδα. Στην συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται και ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι, ο οποίος διετέλεσε προπονητής στην ομάδα βόλεϊ του Θρύλου. Στο πλαίσιο αυτό, ο διευθυντής της Ρόμα θα τιμηθεί για την προσφορά του στην ομάδα του Πειραιά, την Παρασκευή στο περιθώριο του φιλικού αγώνα. Την ίδια ώρα, όμως, ο Μοντάλι, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στο θέμα του Μπαπτίστα. Ο Ιταλός έχοντας ως μεγάλο σύμμαχο τον κόσμο θα καταβάλει προσπάθεια, έτσι ώστε, να πείσει τον Βραζιλιάνο πως ιδανικότερος προορισμός από τον Θρύλο δεν υπάρχει.

Δανεικός με οψιόν αγοράς

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι. Παρ' όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Μπαπτίστα εύκολα ή δύσκολα θα αλλάξει γνώμη και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να τον αποκτήσουν με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για την επόμενη περίοδο. Σε περίπτωση που τα καταφέρουν θα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, διεθνή με την Βραζιλία που μπορεί να δώσει άλλη οντότητα στην δύναμη κρούσης των Πειραιωτών.

Μάλιστα τα ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ που θέλει τον κόσμο του Ολυμπιακού να ετοιμάζει σπέσιαλ υποδοχή στον Μπαπτίστα.

Θέμα για τον Ολυμπιακό και τον Ζούλιο Μπαπτίστα είχε στη σημερινή της έκδοση η "Κοριέρε Ντέλο Σπορτ".

Και φαίνεται πλήρως ενήμερη μέσω του ρεπορτάζ της Ρόμα για το τι μέλλει γενέσθαι στο αυριανό φιλικό στο Καραϊσκάκη.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής: "Ο Βραζιλιάνος μέχρι στιγμής είναι ξεκάθαρος απέναντι στη Ρόμα και τον ατζέντη του Αλεσάντρο Λούτσι: δεν έχει πρόθεση να δεχθεί την προσφορά του Ολυμπιακού, με την οποία θα παίξει αύριο η Ρόμα τελειώνει τα φιλικά της.

Η ελπίδα για τη Ρόμα είναι ότι ο Μπαπτίστα θα αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, απ' ό,τι μαθαίνουμε, οι Έλληνες φίλαθλοι του επιφυλάσσουν σπέσιαλ υποδοχή για να τον πείσουν να πάει στον Ολυμπιακό.

Οι πιθανότητες επιτυχίας πραγματικά δεν είναι πολλές, αλλά αν οι Έλληνες οπαδοί πετύχουν τον στόχο τους τότε μπορεί η Ρόμα να πουλήσει τον παίκτη και να μπει πάλι στην αγορά, έχοντας λεφτά στο ταμείο της
".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan