Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Όσοι έχουν iPhone κάνουν περισσότερο σεξ;


Μία παράξενη έρευνα που έκανε το blog μίας αμερικάνικης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης σε άτομα ηλικίας 30 ετών, είδε το φως τη δημοσιότητας.
Μετά από μία σειρά ερωτήσεων που απάντησαν οι συμμετέχοντες σχετικά με την εμφάνισή τους και τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες η τελευταία ερώτηση ήταν τι τηλέφωνο έχουν.
Έτσι με βάση τις απαντήσεις τα αποτέλεσμα, της έρευνας αυτής έδhttp://www.blogger.com/post-create.g?blogID=5628300331864670394ειξαν οτι οι κάτοχοι ενός iPhone κάνουν περισσότερο σεξ από ότι οι κάτοχοι ενός Android smartphone ή και αντίστροφα όσοι έχουν Android Smartphone είναι πιο σταθεροί στις σχέσεις τους σε σχέση με τους κατόχους iPhone...
Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα οι άντρες που είναι κάτοχοι ενός Android μοντέλου είχαν κατά μέσο όρο 6 σεξουαλικές συντρόφους στη ζωή τους, οι κάτοχοι ενός Blackberry 8 ενώ τέλος οι κάτοχοι του iPhope είχαν κατά μέσο όρο 10.
Τα αποτελέσματα όμως είναι παρόμοια και στο γυναικείο φύλο αφού όσες έχουν στην κατοχή τους Android μοντέλου είχαν κατά μέσο όρο 6 σεξουαλικούς συντρόφους στη ζωή τους, οι κάτοχοι ενός Blackberry 8 ενώ οι κάτοχοι ενός iPhone 12.


www.newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan