Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Πιάστηκαν στα χέρια Λέτο-Καραγκούνης

Πιάστηκαν στα χέρια Λέτο-Καραγκούνης

Η αρχή έγινε όταν ο Σεμπαστιάν Λέτο μάρκαρε δυνατά τον Γιώργο Καραγκούνη σε ένα σημείο του διπλού. Η συνέχεια δόθηκε λίγα λεπτά αργότερα. Ο Έλληνας μέσος πήγε δυνατά επάνω στον Αργεντινό, ρίχνοντάς τον στο χορτάρι...


Η αντίδραση του Λέτο ήταν άμεση. Σηκώθηκε και γρονθοκόπησε τον Έλληνα μέσο με αποτέλεσμα να ξεφύγει για λίγο η κατάσταση στην προπόνηση.

Φυσικά, το περιστατικό αυτό, δεν το άφησε να περάσει έτσι ο Φερέιρα. Διέκοψε τα πάντα και έστειλε τους δύο παίκτες σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου. Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός έδιωξε και τους δύο ποδοσφαιριστές από την Παιανία.

Τόσο ο Σεμπαστιάν Λέτο, όσο και ο Γιώργος Καραγκούνης θα απολογηθούν στη διοίκηση για το σοβαρό επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση. Αυτό πιθανότατα αναμένεται να γίνει με την επιστροφή του Κάρλος Φρέιτας και του Κώστα Αντωνίου από το εξωτερικό που έχουν πάει για μεταγραφικά ζητήματα.

Πάντως, αυτό που διαρρέεται είναι η πρόθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα να τιμωρήσει τους παίκτες αφήνοντας τους εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan