Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι του είπαν να τα φτιάξει με διάσημη για να γίνει θέμα!

Ο Γιώργος Παπαδημητράκης, από τα Κόκκινα Χαλιά, αποκάλυψε πως του πρότειναν να τα φτιάξει με επώνυμη για να γίνει θέμα γύρω από το όνομά του και να ασχοληθούν μαζί του τα media.
Έξω από τα δόντια για το τι γίνεται στο χώρο της showbiz μίλησε ο νεαρός τραγουδιστής στην εκπομπή “SUPER STAR”. Ο ίδιος ανέφερε πως πολλές φορές θυσιάζονται πολλά στο βωμό της δημοσιότητας και ότι γίνονται πράγματα μόνο για να σχολιαστούν.
Ο Γιώργος Παπαδημητράκης αποκάλυψε τη δική του αλήθεια:
Πολλές φορές μου έχουν πει “Φτιάξτα με μια κοπέλα του χώρου”, πήγαινε όπου υπάρχουν φωτογράφοι κάνε κάτι για να γίνεις θέμα”. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει πει ποτέ ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν θέλει να γίνει στοχοποιημένα. “Για 'μένα αυτό είναι εξωφρενικό. Λείπει από την εποχή μας η ανθρωπιά. Εμένα αυτό με πληγώνει συναισθηματικά, όταν το συναντάω.”, λέει χαρακτηριστικά.
Ο τραγουδιστής όμως μιλάει και για τη δημοσιότητα καθώς και για το πόσο εύκολο είναι κάποιος να την ψωνίσει. “Η δημοσιότητα για το δικό μας επάγγελμα είναι πρόσκαιρη γι’ αυτό δεν έχει νόημα να τρελαίνεσαι γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις με ψυχολογικά προβλήματα.”, κατέληξε.

 πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan