Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ… ?

 
Από όλους τους συνταξιούχους όλων των ταμείων έχουν κόψει το ΕΚΑΣ και τους ζητάνε δικαιολογητικά τα οποία λένε θα ελέγξουν και μετά από πέντε μήνες θα το πάρουν όσοι δικαιούνται αναδρομικά.
Γιατί τα ταμεία δεν έστειλαν πέντε μήνες πριν μια επιστολή να ζητάνε τα δικαιολογητικά έτσι ώστε να κόψουν μόνο από όσους δεν το δικαιούνται και οι υπόλοιποι να το πάρουν κανονικά χωρίς πρόβλημα?
Ρωτήσανε τους συνταξιούχους των 400 ευρώ πώς θα ζήσουνε πέντε μήνες ? Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος γιατί έγινε έτσι η διαδικασία .
΄Η μάλλον σε τι εξυπηρετεί αυτή η διαδικασία. Μήπως για να μην φαίνονται αυτά τα χρήματα ότι έχουν πληρωθεί στο τέλος του έτους? Μα τότε να κόψουν από τους βουλευτές τον μισθό τους που είναι περισσότερα από των συνταξιούχων. Οι γονείς τους και οι ίδιοι μπορούνε να ζήσουνε με 400 και 500 ευρώ τον μήνα. Χειρότεροι από την Ρουμανία καταντήσαμε . Θα βγάλουμε τα γηρατειά να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε? Υπάρχει κανείς από το Υπουργείο να απαντήσει ή όλοι κρύβονται.? Ακούει κανείς ……

roula takis 
ksipnistere

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan