Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Kanye West ρωτούσε, η Rihanna απαντούσε!

Μπορεί τις συνεντεύξεις να τις παίρνουν οι δημοσιογράφοι, όμως το περιοδικό «Interview» είπε να κάνει την ανατροπή, βάζοντας τον Kayne West στο ρόλο του δημοσιογράφου…Όσο για την τυχερή συνεντευξιαζόμενη; Η Rihanna, η οποία  απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς ενδοιασμούς.

Αυτό που αποκάλυψε η 22χρονη καλλονή είναι ότι ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματά της από το κοινό, που πολλές φορές σχηματίζει λανθασμένη εντύπωση για εκείνη. Την ευαίσθητη πλευρά της την αναδεικνύει με μια δόση ανδρισμού, και γι' αυτό έχει επιλέξει να εμφανίζεται στη σκηνή πάνω σε ένα ροζ τανκ. Δήλωσε επίσης ότι βρίσκει πολύ κολακευτικό το ότι μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει και μάλιστα μπορεί να κάνει μία γυναίκα, από στρέιτ γκέι για χάρη της!


Τι λέει όμως η Rihanna για τη μητρότητα; «Πιστεύω ότι ένα παιδί αξίζει και τους δύο γονείς του. Θα ήταν πολύ εγωιστικό από μέρους μου να πω ότι θέλω απλά ένα δωρητή σπέρματος, γιατί μπορώ να το κάνω και μόνη μου. Μπορώ να το μεγαλώσω και μόνη μου, πράγματι, αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο. Έχω πολλούς στόχους να πετύχω μέχρι να φτάσω στα παιδιά. Όταν η στιγμή είναι κατάλληλη, απλά θα το καταλάβω. Μπορεί να είναι σε ένα χρόνο από τώρα, μπορεί και σε δέκα χρόνια. Πιστεύω ότι ο Θεός θα θέλει να μου στείλει κόρη για να δω σε τι μπελάδες έβαλα τη μαμά μου. Από την άλλη, μου αρέσουν πολύ τα μικρά αγοράκια».

Φυσικά από την κουβέντα της με τον Kayne δεν έλειψε και το νέο της άλμπουμ, με τίτλο "Watch The Throne". Θα είναι πολύ «σκοτεινό» και sexy, λέει η Rihanna!

Τελικά, ο Kayne δεν τα πήγε καθόλου άσχημα…
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan