Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Emarket.gr, Αυτό είναι το ελληνικό eBay(;)






Το Emarket.gr είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα δημοπρασιών στην Ελλάδα. Με έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό εγγραφών και επιτυχημένων συναλλαγών, έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει την θέση του στην Ελληνική αγορά. Μέσω της ιστοσελίδας κάθε εγγεγραμμένος επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια δημοπρασία ή να πουλήσει ένα αντικείμενο σε σταθερή τιμή και φυσικά να αγοράσει μεταχειρισμένα ή καινούργια προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.
Το Emarket.gr έχει προβεί σε σημαντικές βελτιώσεις των υπηρεσιών του, ενώ νέες υπηρεσίες στα μέλη του έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο site, τους τελευταίους μήνες.
- Νέοι τρόποι προβολής μίας δημοπρασίας (π.χ με έντονα γράμματα στον τίτλο, με έντονο background στον τίτλο, προτεινόμενη δημοπρασία στην κεντρική σελίδα χωρίς φωτογραφία, κ.ά)
- Περισσότερες επιλογές στην καταχώρηση ενός προϊόντος στην κατηγορία Οχήματα
- Περισσότερες επιλογές στην αναζήτηση ενός αυτοκινήτου.
- Δυνατότητα δημιουργίας E-store, για ένα μέλος του Emarket.gr που πουλάει προϊόντα και επιθυμεί να έχει συγκεντρωμένες τις διάφορες πληροφορίες
Σχεδόν σε 40.000 ανέρχονται τα προϊόντα...... σε καθημερινή βάση που πωλούνται καθημερινά μέσω του Emarket.gr, αριθμός που δημιουργεί μία μεγάλη ποικιλία και γκάμα για ελληνικό site δημοπρασιών. Μάλιστα, αυτός ο αριθμός διαρκώς αυξάνεται, ενώ ανανεώνεται συνεχώς (δηλαδή, αν δεν βρεις σήμερα ένα προϊόν που ψάχνεις, τότε έχεις ελπίδες να το βρεις αύριο-μεθαύριο!)
Τα πιο δυνατά σημεία του Emarket.gr είναι μεταξύ άλλων:
- Η καταχώρηση προϊόντων είναι δωρεάν (μόνο αν το πουλήσεις και σε ένα μήνα έχεις κάνει πάνω από 100 ευρώ τζίρο, τότε το site σου ζητάει το 2% από το τζίρο που έκανες μέσα από το Emarket.gr)
- Ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που το επισκέπτονται καθημερινά για να αγοράσουν ή να πουλήσουν προϊόντα.
- Ο εύκολος και απλός τρόπος καταχώρησης ενός προϊόντος προς πώληση
- Η αυστηρή πολιτική εγγραφής του Emarket.gr, που αποτρέπει διάφορους επιτήδειους να γράφονται πάνω από μία φορά και να στήνουν δημοπρασίες, όπως γίνεται σε άλλα sites.
- Η έμφαση που δίνεται στην υποστήριξη πελατών και την λύση αποριών ή άλλων προβληματισμών των μελών.
Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη και απλή, ενώ μόλις αγοράσεις κάτι, σου έρχεται ένα email με όλα τα στοιχεία που πρέπει να ξέρεις από τον πωλητή, για να ολοκληρώσεις την διαδικασία (να πληρώσεις δηλαδή, ανάλογα με τους τρόπους που θέτει ο κάθε πωλητής και να παραλάβεις το προϊόν). Καλό είναι πάντα βέβαια να θυμάσαι να αφήσεις μία αξιολόγηση, (θετική, ουδέτερη ή αρνητική) στον πωλητή, ώστε κάποιο άλλο μέλος που θέλει να κάνει συναλλαγή μαζί του, να έχει μία ιδέα για το αν είναι αξιόπιστος ή όχι.
Το Emarket.gr όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά, σαν Fleamarket.gr, εισήγαγε έναν νέο τρόπο πώλησης προϊόντων, εκτός από τον “κλασσικό” τότε, για την Ελλάδα: τις εφημερίδες με αγγελίες. Τώρα, 8 χρόνια μετά, το Emarket.gr συνεχίζει να αυξάνει διαρκώς τις δυνατότητες που προσφέρει στα μέλη του δημιουργώντας υπηρεσίες, που δεν υπάρχουν αντίστοιχες στην ελληνική αγορά (όπως για παράδειγμα η νέα μορφή των δημοπρασιών αυτοκινήτων).
Μπείτε κι εσείς να ανακαλύψετε μόνοι σας έναν νέο τρόπο αγοραπωλησίας προϊόντων online, στο www.emarket.gr

www.techblog.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan