Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Τρεις νεκροί κύκνοι στο Νεοχωρίτη Ποταμό

Οι αρρωστημένες προθέσεις κάποιων, οι οποίοι θέλουν να ονομάζονται “άνθρωποι” που ασχολούνται με το κυνήγι, εκδηλώθηκαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο χθες το απόγευμα στην κοίτη του Νεοχωρίτη Ποταμού. Εκεί τρεις πανέμορφοι κύκνοι επέπλεαν νεκροί μέσα στο ποτάμι, από τα σκάγια ασυνείδητων, οι οποίοι δεν υπολόγισαν τίποτα και μπροστά στο πάθος τους γέμισαν τα κυνηγετικά τους όπλα και τα άδειαζαν πάνω στα υπέροχα αυτά πουλιά.

Το θέαμα ήταν φρικτό και γέμισε με οργή και αγανάκτηση τόσο τον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής, όσο και τους κατοίκους οι οποίοι έσπευσαν στην περιοχή, μόλις πληροφορήθηκαν το συμβάν, όπως επίσης και άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι επιλήφθηκαν του συμβάντος.

“Πρέπει επιτέλους κάποιοι να σταματήσουν να συμπεριφέρονται τόσο άδικα σε αυτό το όμορφο χόμπι” δήλωσε με έμφαση στον «Π.Λ.» ο αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Γιώργος Αθάνατος, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι για το δράστη της θανάτωσης των τριών όμορφων πτηνών θα υπάρξουν βαρύτατες συνέπειες. Σημειωτέον εδώ είναι και τα γεγονός ότι μέρος του δύσκολου έργου της ανέλκυσης των νεκρών ζώων είχε αναλάβει και ο κοσμήτορας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Γιάννης Γεωργίου, ο οποίος ανέφερε ότι θα κινηθούν διαδικασίες υποβολής μήνυσης κατ’ αγνώστων άμεσα.

Πηγή : "Πρωινός Λόγος"

oichalia blog: Ίσως τα πέρασε για περιστέρια ο κύριος! Ντροπή και πάλι ντροπή

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

opios to kani ayto einai toso koufiokefalos oso kai ayta ta iperoxa poulia !!

anarotieme ti sto kalo thelane na ta skotosoun?? na ta fane den mporoun na ta poulisoun to idio!!!

poso xamili esthitiki mpori na exoun??

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan