Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Επί ποδός το τοπικό ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Παπανδρέου στα Τρίκαλα

Λίγες μόνο ώρες απομένουν από την έλευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου στα Τρίκαλα και η Νομαρχιακή Επιτροπή βρίσκεται επί ποδός για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της πολιτικής εκδήλωσης.
Ήδη τις τελευταίες ημέρες μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ επισκέπτονται διάφορες περιοχές του νομού, ενημερώνοντας τους κατοίκους για την ομιλία του προέδρου του Κινήματος.
Προχθές το βράδυ στα τοπικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή με την συμμετοχή μελών του αγροτικού γραφείου του νομού, των νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων της πόλης του ΠΑΣΟΚ, τους δημάρχους και επικεφαλής των παρατάξεων που στηρίζει το κόμμα καθώς και συνδικαλιστικούς φορείς της περιοχής.
Το παρών στην συνεδρίαση έδωσαν ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος καθώς και η κ. Ζωή Καρκούλια γραμματέας στον Τομέα Κινητοποιήσεων.
Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραπάνω φορείς και η ανάδειξή τους μέσα από την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου την ερχόμενη Κυριακή στο νομό μας.
Το κλίμα που αποτυπώθηκε ήταν αισιόδοξο για την επιλογή του προέδρου για την επίσκεψή του στο νομό την δεδομένη χρονική περίοδο, την προβολή των αυξανόμενων προβλημάτων του νομού, την έμφαση του κινήματος στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, στον εμπορικό και τουριστικό τομέα, στην αναπτυξιακή υστέρηση του νομού και στην μείωση της αγοραστικής δυνατότητας των πολιτών.
Παράλληλα στο πλαίσιο της συνεδρίασης αποτυπώθηκε η σιγουριά για μαζική προσέλευση στην ομιλία του προέδρου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης ενώ συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα σχετικά με τον καλύτερο προγραμματισμό της επίσκεψης.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων και το σύνολο των στελεχών του κινήματος στο νομό προσκαλούν όλους τους πολίτες στην προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου για να εκφραστεί μαζικά η συσσωρευμένη αγανάκτηση των πολιτών απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές και η στήριξη και προσδοκία τους στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου.
Εντωμεταξύ μέχρι και χθες δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος της επίσκεψης του κ. Παπανδρέου κάτι που αναμένεται για σήμερα.
Μέχρι στιγμής ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για ομιλία του προέδρου στις 12 το μεσημέρι ενώ με την ολοκλήρωση αυτής θα πραγματοποιηθούν κάποιες συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας.

e-erevna

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan