Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

«Μυστικός δείπνος» Στυλιανίδη – Σταϊκούρα – Λυκουρέντζου

Την Κυριακή που μας πέρασε στην γνωστή παραλιακή ταβέρνα της Γλυφάδας «Αντωνόπουλος», την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά και ο πρωθυπουργός, συναντήθηκαν ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης Κώστας Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Λυκουρέντζος.
Το γεύμα πραγματοποιήθηκε έπειτα από παράκληση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον Κώστα Σταϊκούρα, ο οποίος το διοργάνωσε, με σκοπό να φέρει ξανά σε επαφή τον πρώην υπουργό Παιδείας με τον Αλέξανδρο Λυκουρέντζο. Στην συνάντηση, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ζήτησε από τον υφυπουργό προστασία, του παραδέχθηκε ότι έγιναν κάποια λάθη στο υπουργείο, του τόνισε ότι δεν έχει τίποτα μαζί του και ζήτησε να προσπαθήσει να τον καλύψει όσο μπορεί στο υπουργείο Παιδείας, για θέματα τα οποία μπορούνε να γίνουνε, βάζοντας «πλάτη», ώστε να συνεχισθούν.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι το τι θα πράξει ο Αλέξανδρος Λυκουρέντζος, καθώς αυτόν τον καιρό συνεργάζεται αρμονικά με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Πάντως να αναφερθεί ότι ο Αρκάδας πολιτικός είναι πολύ υποχρεωμένος στον Κώστα Σταϊκούρα, διότι ο τελευταίος τον επέβαλε ως υποψήφιο βουλευτή και τον βοήθησε να εκλεγεί. Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο Κώστας Σταϊκούρας, είχε τοποθετήσει ένα χρονικό διάστημα τον Αλέξανδρο Λυκουρέντζο και αναπληρωτή πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.
Να μην ξεχνάμε και την σχέση που έχει ο Κώστας Σταϊκούρας με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς ο τελευταίος έχει παντρέψει τον γιο του, Χρήστο Σταϊκούρα, βουλευτή από το 2007 της Φθιώτιδας.
Σε ότι αφορά την ψαροταβέρνα (άσχετο), αξίζει να την επισκεφθείτε! Βρίσκεται στην οδό Διαδόχου Παύλου 55 στην γωνία με την Γρηγορίου Λαμπράκη … στην Γλυφάδα φυσικά.

piazzadelpopolo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan