Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Έτσι δεν πάει πουθενά!


Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, έπαιξαν μπάλα μόνο για 15 λεπτά όταν η Μακάμπι έμεινε με 10 παίκτες και τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1. Σκόραρε ο Ρόμενταλ, καταπληκτικό γκολ ο Ζαϊρί.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει. Μονόπλευρη ανάπτυξη... από τα πλάγια, καμία βοήθεια από τους δύο επιθετικούς και λάθη στην άμυνα συνέθεσαν την απογοητευτική εικόνα των ερυθρόλευκων στα πρώτα 45 λεπτά που θα μπορούσαν να χάνουν και με μεγαλύτερο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η αναγκαστική αλλαγή του Ζαϊρί αλλά κυρίως η αποβολή του Μπάνινγκ στο 60' άλλαξε τα πράγματα. Ο Μαροκινός στο 67' με απίστευτο γκολ και ο Ρόμενταλ στο 73' έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό που πάντως χρειάζεται πολύ δουλειά και σίγουρα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η Μακάμπι αν και δεν ήταν κάτι σπουδαίο, εντούτοις έδειξε σοβαρή ομάδα, με στόχο μέσα στο παιχνίδι της και αν δεν έμενε με 10 θα μπορούσε να φύγει με αποτέλεσμα από το Γ. Καραϊσκάκης.

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν στο 18' με το εύστοχο πέναλτι του Μεντουνγιαντίν. Ο Γκαλίτσιος ήταν αυτός που υπέπεσε στην παράβαση κάνοντας χέρι σε φάση που δεν χρειαζόταν.

Όλοι περίμεναν αντίδραση από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ στο πρώτο μέρος. Χαρακτηριστικό είναι ότι η μεγαλύτερη ευκαιρία του χάθηκε στο 43' με τον Ντουντού.

2 λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι γλίτωσαν από του "χάρου" στα δόντια όταν το σουτ του Ιτζχάκι σταμάτησε στο δοκάρι του Νικοπολίδη.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι στα πρώτα δέκα λεπτά, όμως η αναγκαστική είσοδος του Ζαϊρί έδωσε πνοή στον Ολυμπιακό.

Ήρθε και η αποβολή του Μπάνινγκ στο 60' να απλουστεύσει τα πράγματα. Για να έρθει η νίκη χρειάστηκε να βάλει ένα καταπληκτικό γκολ ο Ζαϊρί στο 67'.

6 λεπτά αργότερα ο Χολέμπας έβγαλε τη σέντρα και ο Ρόμενταλ σκόραρε στο ντεμπούτο του. Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ έκοψε το ρυθμό του και δεν έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή της Μακάμπι.

Το 2-1 σαφώς και δεν εξασφαλίζει τους ερυθρόλευκους που θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ στο δεύτερο ματς για να πάρουν το εισιτήριο.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Μαρέσκα, Μιραλάς (50' Ζαϊρί), Ρόμενταλ (81' Ιμπαγάσα), Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ (58' Μήτρογλου).
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στράουμπερ, Σαμπάν, Μπάνινγκ. Νιβάλντο, Μεντουνγιαντίν (81' Μπουζάγκλο), Ιτζχάκι (71' Αβιντόρ), Ζιβ, Γκάφνι, Σιντιμπέ, Κολαούτι (62' Γέινι), Στρουλ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan