Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Έρχεται ο «El Mago» για τον Άρη..


Όπα συγνώμη.. Όχι αυτός, μπερδεύτηκα....



--
Ένα από τα πολλά προσωνύμια που τον χαρακτηρίζουν είναι το «El Mago». Ο Λεονάρντο Σεμπάστιαν Πρέντιγκερ, ή αλλιώς… ο μάγος θα είναι η νέα μεταγραφική κίνηση του Άρη. Ο εν λόγο προτάθηκε και εξετάζεται. Ο 23χρονος Αργεντίνος, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας του, έχει υπογράψει συμφωνία με τους «κίτρινους» και εντός των ημερών αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, να ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ποιος είναι όμως ο παίκτης που –όπως όλα δείχνουν- θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα; Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1986, έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται στον άξονα, με το δεξί πόδι να είναι το καλό του. Μάλιστα το μεγάλο του όπλο είναι η πολύ καλή πάσα, είτε μακρινή, είτε κάθετη. Στον Άρη θα έρθει με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Πόρτο, η οποία κατέχει τα δικαιώματά του. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ η καριέρα του ξεκίνησε από την Κολόν Σαντα Φε, κάνοντας ντεμπούτο στις 20 Οκτωβρίου του 2007. Δύο χρόνια μετά –τον Ιούλιο του 2007- η Πόρτο ξόδεψε τρία εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στην Πορτογαλία με τριετή συμβόλαιο. Από την Μπόκα Τζούνιορς πάντως ο 24χρονος έφυγε σχεδόν άπραγος, έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές. Στην Πορτογαλική ομάδα δεν πήρε ποτέ φανέλα, με την πιο παραγωγική του χρονιά να είναι την περίοδο 2007-2008, με 50 συμμετοχές και τρία τέρματα, με την φανέλα της Κολόν.

Η κλήση από Μαραντόνα

Στις 20 Μαΐου του 2009 το παιδικό όνειρο του Πρέντιγκερ γίνεται πραγματικότητα. Ο 22χρονος τότε ποδοσφαιριστής δέχεται κλήση από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την Εθνική Αργεντινής για το φιλικό παιχνίδι της με τον Παναμά. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τέτοια όνειρα έκανα όταν ήμουν μικρό παιδί. Είμαι πολύ ευτυχισμένος», είχε δηλώσει ο Σεμπάστιαν Πρέντιγκερ. Αυτή ωστόσο ήταν και η μοναδική του συμμετοχή με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

«Συμφωνήσαμε σε όλα»

Ο Σεμπάστιαν Πρέντιγκερ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη। Ο 23χρονος μέσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του τονίζοντας: «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις».

metrosport

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax kalooooooooooo me ton vouta

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Κάλβο θα συνεχίζω να παίζω πάντως για σκόρερ. Ακούς Sportingbet; Όλα θα στα πάρω!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan