Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Διασκεδαστικά & χρήσιμα gadgets για παραλία


Περίεργες πετσέτες, φουσκωτές πολυθρόνες, διασκεδαστικά παιχνίδια, μαγιό για iPod και άλλα περίεργα gadgets σε περιμένουν για να ξεχωρίσεις στην παραλία...



--

Αφόρητη ζέστη, υψηλές θερμοκρασίες, τρελή κάψα. Αυτό σημαίνει ότι η ώρα της παραλίας έφτασε. Μέχρι χτες το τρίπτυχο μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό σου ήταν αρκετά. Αν θες όμως να κάνεις τη διαφορά στη φετινή σου εξόρμηση στην παραλία χρειάζεσαι και κάτι παραπάνω. Περίεργες πετσέτες, ιδιαίτερα παιχνίδια και μοναδικά gadget σε περιμένουν.
Εξασφάλισε τη θέση σου
Ο ήλιος σε καίει και σηκώνεσαι να κάνεις μια βουτιά να δροσιστείς. Φοβάσαι μην σου πάρει κάποιος τη θέση. Με την συγκεκριμένη πετσέτα αποκλείεται. Δήλωσε την παρουσία σου στη θάλασσα και κόψε τον αέρα σε όσους εποφθαλμιούν τη θέση σου δίπλα στο κύμα, κάθε φορά που απομακρύνεσαι.
Πετσέτα θαλάσσης Reserved από 12,00 ευρώ
Σκιά παντού
Έφτασες αργά στην παραλία και όλες οι ομπρέλες είναι πιασμένες. Με το συγκεκριμένο σκίαστρο δεν υπάρχει λόγος ν’ ανησυχείς. Ζυγίζει μόλις 900 γραμμάρια και μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού. Το κάτω μέρος του είναι μαξιλαράκι, για να κάνεις την ηλιοθεραπεία σου «στα μαλακά», ενώ το πάνω μέρος σου χαρίζει τη σκιά που χρειάζεσαι στο πρόσωπο(+50 UPF). Προσαρμόζεται και στην ξαπλώστρα.
Φορητό σκίαστρο με μαξιλαράκι από 19,00 ευρώ
Τα παιδία παίζει
Υπάρχει περίπτωση να μην δείξεις τι αθλητικός τύπος είσαι στην παραλία; Γιατί να μην το διασκεδάσεις κιόλας; Ρακέτες, μπάλα ή φρίσμπυ; Έχουμε και τα τρία.
Ρακέτες υψηλών ταχυτήτων
Οι συγκεκριμένες ρακέτες διαθέτουν ένα κενό αέρος στην επιφάνειά τους. Απορροφούν τους κραδασμούς και ενισχύουν την ταχύτητα της μπάλας. Διατίθενται δύο μοντέλα, 400gr και 500gr για να διαλέξεις.
Ρακέτες θαλάσσης Terra από 24,00 ευρώ
Τρελό μπαλάκι
Κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη, καουτσούκ και λίκρα, έχει τη μοναδική ιδιότητα όχι μόνο να επιπλέει αλλά και ν’ αναπηδά στο νερό, όπως ένα τρελομπαλάκι στο πάτωμα. Απλά πέτα το στον αντίπαλο και δες το να κάνει αμέτρητα γκελ μέχρι τον προορισμό του. Προσοχή όμως και στους τριγύρω γιατί έχει την τάση να γίνετε απρόβλεπτο.
Woboba ball από 8,00 ευρώ
Δίσκος-frisbee
Το κλασσικό και αγαπημένο παιχνίδι της παραλίας. Ελαφρύ, οικονομικό και απίστευτα διασκεδαστικό. Αν έχεις και σκυλί σίγουρα θα το λατρέψει. Θα βρεις σε διάφορα χρώματα ενώ οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το υλικό κατασκευής.
Φουσκωτό ψυγείο
Και μετά από ώρες παιχνιδιού και ιδρώτα ένα παγωμένο αναψυκτικό ή μια κρύα μπιρίτσα είναι ότι χρειάζεσαι. Γιατί να κουβαλάς τα φορητά ψυγεία με πάγο και να μην κρατάς τις δυνάμεις σου για τα παιχνίδια; Με το φουσκωτό ψυγειάκι τα έχεις όλα. Φούσκωσέ το, γέμισέ το με πάγο και είσαι έτοιμός. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι επιπλέει στο νερό για να μην το αποχωρίζεσαι ποτέ.
Πλωτό φουσκωτό ψυγείο από 27,00 ευρώ
Για καλοπερασάκηδες
Τι άλλο από μία φουσκωτή πολυθρόνα που τα έχει όλα. Μικρό μέγεθος για την παίρνεις παντού, στήριξη για τη μέση σου και 2 θήκες για να μην σηκωθείς ποτέ. Γέμισε τη μία με πάγο και μπορείς να έχεις το αναψυκτικό σου δροσερό.
Φουσκωτή πολυθρόνα θαλάσσης από 60,00 ευρώ
«Αδιάβροχη» μουσική
Θα πήγαινες παραλία χωρίς το Ipod σου; Φόρεσέ του το μαγιό του και απόλαυσε τη μουσική σου. Η θήκη Ezech είναι συμβατή με Ipod Nano, mini, 4G, Video και photo. Είναι αδιάβροχη, επιπλέει στο νερό και διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία για μουσική μέχρι και 30 ώρες.
Αδιάβροχη θήκη ipod Ezech από 67,00 ευρώ.
Πηγή: MEN 24.gr-otherside.gr




trelogaidouri

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan