Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2010


Οι εκδηλώσεις του δήμου ξεκινούν την επόμενη Τρίτη 10 Αυγούστου με τους διοργανωτές, δήμο και πολιτιστικό οργανισμό, να υπόσχονται μοναδικές βραδιές.

Η αυλαία των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στο δήμο Οιχαλίας ανοίγει στις 10 Αυγούστου στις 10 το βράδυ στο κέντρο της έδρας του τοπικού ΟΤΑ με μουσική συναυλία που θα δώσουν τα μέλη της ορχήστρας «Θεσσαλός»...


--
Την επόμενη 11 Αυγούστου το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στο ίδιο σημείο με έντεχνο λαϊκό τραγούδι σε μια συναυλία που θα δώσει το «Μουσικό Σχήμα».
Την Παρασκευή 13 Αυγούστου το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στο ίδιο σημείο με μουσική λαϊκή συναυλία που θα δώσει η πολυμελής ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης». Η βραδιά αποτελεί αφιέρωμα στο αείμνηστο μεγάλο Τρικαλινό στιχουργό και τραγουδιστή με την ορχήστρα να παρουσιάζει σειρά τραγουδιών του σημαντικού δημιουργού.
Στις 14 Αυγούστου το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με λαϊκό τραγούδι από το «Μουσικό Σχήμα».
Ο κύκλος των φετινών εκδηλώσεων στο δήμο Οιχαλίας αναμένεται να κλείσει το βράδυ του 15Αυγουστου σε μια συναυλία που θα δώσει στις 10 το βράδυ το μουσικό σχήμα «Μνήμη» της Λάρισας με δημοτικό, έντεχνο, λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.
fatsimaremag

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan