Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

“Κλείνει” Οντεμβίγκι και γίνεται πανίσχυρος!


Για την απόκτηση του διεθνή Νιγηριανού επιθετικού, Πίτερ Οντρεμβίγκι κινείται ο Παναθηναϊκός, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές και να φτιάξει, ίσως, το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ...


--

Οι “πράσινοι” έδειξαν στα φιλικά παιχνίδια με Ίντερ και Μίλαν εντυπωσιακά δείγματα, όμως ακόμα το ρόστερ δεν ολοκληρωθεί. Ο Νίκος Νιόπλιας θέλει έναν επιθετικό ικανό να αντικαταστήσει επάξια τον Σισέ αλλά και να μπορεί να παίξει μαζί του στην επίθεση. Ο Πίτερ Οντεμβίγκι, η λύση που έχει προκριθει, διαθέτει όλο το “πακέτο”, ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης.

Στην Λοκομοτίβ Μόσχας αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην Εθνική Νιγηρίας στα δύο άκρα. Είναι σε καλή ηλικία (29 ετών), ταχύτατος και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί καλά και τα δύο του πόδια.

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για την μεταγραφή του καθώς ο Παναθηναϊκός θα μπει δυναμικά για την απόκτηση του. Σε περίπτωση που αποκτηθεί το “τριφύλλι” θα έχει συμπληρώσει το “παζλ” των μεταγραφών, μετά τους Γκοβού, Μπουμσόνγκ. Οι τρεις νεοαποκτηθέντες θα πλαισιώσουν τους Σισέ, Λέτο, Νίνη, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Σπυρόπουλο και Καραγκούνη, δημιουργώντας έτσι μία από τις πληρέστερες ομάδες που είχε ποτέ ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

namaste

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan