Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

...ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ...!!!

Έχεις από τη μία πλευρά τον Ομπάμα,να τα `χώνει`γερά στους Τούρκους,για να τα βρούνε και πάλι με τους Εβραίους.
Από την άλλη,βλέπεις τον Πρωθυπουργό μας,να καταλήγει σε συμφωνίες με το Νετανιάχου,σε θέματα όπως ασφάλεια,τουρισμός,επενδύσεις αλλά και στην ενέργεια.
Και κάπου εκεί στη μέση,τους Τούρκους,να νιώθουν περίεργα με την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος τους.
Η αλήθεια είναι μία.
Κάποτε πρέπει να καταλάβουν τα μεμέτια,πως ΝΑΙ υπάρχει σεβασμός απέναντί τους,αλλά όλα έχουν και τα όρια τους(βλέπε παραβιάσεις Αιγαίου).
Και οι Τούρκοι,επειδή είναι και υπερόπτες από τη φύση τους,πρέπει να καταλάβουν πως όλα τα ωραία έχουν κι ένα ΤΕΛΟΣ.
Ήδη,πριν από κάποια λεπτά,διάβαζα σε τουρκικό σάιτ,τη ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ που έκαναν οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ στην ΤΟΥΡΚΙΑ στο πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν-υπάρχει κόντρα επειδή από την αρχή δεν ήθελαν να γίνει η δοξολογία στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα-
Τι υποστηρίζουν τώρα οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ;
Πως ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,την αμέσως επομένη μέρα,του την έφερε πισώπλατα του Ερντογάν,μια και συνάντησε το `ΔΟΛΟΦΟΝΟ`των Τούρκων... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ του Ισραήλ,στην Αθήνα.
Οι Εθνικιστές στην Τουρκία,μπορεί να λένε ότι θέλουν,γιατί απλά και μόνο είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε πως μέχρι και πέρυσι,πάνω από 2 εκατομμύρια Εβραίοι,έκαναν διακοπές στα Τουρκικά παράλια(μόνο φέτος δεν έγινε αυτό).
Συμφέρει και με το παραπάνω στην πατρίδα μας η λεκτική διαμάχη Ισραήλ-Τουρκίας,μια και οι περισσότεροι Ισραηλινοί,έκαναν φέτος διακοπές στην Ελλάδα.
Όσο δεν υποχωρεί η Τουρκία,τόσο θα κερδίζουμε εμείς,έστω και σε θέματα Τουρισμού.
Γιατί δηλαδή να τους χάσουμε για το επόμενο Καλοκαίρι ;
Επειδή ως Έλληνας Πρωθυπουργός κάνω συνεργασίες με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό ;
Μετά μην ξεχνάμε πως το Ισραήλ μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην περιοχή,και επιτέλους η Τουρκία να συμμορφωθεί,ακόμα και στο Αιγαίο.
Σωστή η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να συναντήσει στην Αθήνα το Νετανιάχου.
Είναι ένα ηχηρό μήνυμα στους γείτονες Τούρκους,πως μπορεί οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι να μας ξεχάσαν,μπορεί να `πεινάμε`,αλλά είμαστε ικανοί και για το συμφέρον μας,να συμμαχήσουμε με το χειρότερο πλέον εχθρό τους,που στην παρούσα φάση είναι το Ισραήλ.
xanthi-blogs

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan