Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο Ρότζερ Φέντερερ σημαδέψε μπουκάλι που ήταν τοποθετημένο σε κεφάλι ανθρώπου (video)!

Ο θρυλικός Γουλιέλμος Τέλλος σημάδευε με βέλος ένα μήλο που ήταν τοποθετημένο στο κεφάλι του γιου του, ωστόσο η σύγχρονη ιστορία γράφεται διαφορετικά.
Τρανή απόδειξη ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος επέλεξε να τον μιμηθεί το 2010 έχοντας ως όπλο -τί άλλο;- μία ρακέτα και σημαδεύοντας ένα μπουκάλι πάνω σε κεφάλι ανθρώπου....


Όλα αυτά τα... απίστευτα εκτυλίχτηκαν στο περιθώριο φωτογράφησης για διαφήμιση χορηγού του (Gillette), με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο να δείχνει τον Ελβετό τενίστα να πετυχαίνει μέσα σε κλειστό χώρο δύο φορές το στόχο: ένα μπουκάλι πάνω στο κεφάλι ενός μέλους του συνεργείου που ήταν υπεύθυνο για τη φωτογράφηση.

"Τί έχει μετά; Αυτό ήταν καλό, έτσι δεν είναι;", είπε ο Νο 2 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη, ύστερα από τα χτυπήματά του που ήταν πάρα πολύ δυνατά και ταυτόχρονα απόλυτα ακριβή ως προς το στόχο!

Το εντυπωσιακό είναι πως πάνω από 700.000 άνθρωποι έχουν ήδη παρακολουθήσει το συγκεκριμένο βίντεο, με τη διαμάχη για το αν πρόκειται για κάτι αυθεντικό ή τρικ να έχει μόλις ξεκινήσει...

"Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι είναι αυθεντικό, είναι προφανές ότι δεν έχουν παίξει ποτέ τένις, πόσο μάλλον να κάνουν σερβίς.

Είναι αδύνατο να έχεις τέτοια ακρίβεια ειδικά όταν γίνεται δύο σερί φορές και υπάρχει άνθρωπος στη μέση. Είναι ψεύτικο το βίντεο!", αναφέρει χαρακτηριστικά κάποιος που έχει δει το βίντεο, με έναν άλλο να υποστηρίζει:

"Πιστεύετε πραγματικά ότι είναι ψεύτικο και ότι ο σπουδαιότερος παίκτης όλων των εποχών δεν μπορεί να ευστοχήσει από τέτοια απόσταση; Είστε αστείοι. Φυσικά και είναι πραγματικό το βίντεο".

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο σύγχρονος... Γουλιέλμος Τέλλος:



πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan