Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

'Πράσινος' ο Λουίς Γκαρσία!

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.-

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ισπανός κυνηγός Λουίς Χαβιέ Γκαρσία Σανθ ή πιο απλά Λουίς Γκαρσία, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Κάρλος Φρεϊτας. Ο 32χρονος άσος ήταν ελεύθερος το τελευταίο διάστημα (η τελευταία του ομάδα ήταν η Ρασίνγκ Σανταντέρ).

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει φορέσει (μεταξύ άλλων) τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ (με την οποία έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ) και Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα (πιθανότατα θα φτάσει στις 16.00), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους 'πράσινους'.

Συμπαίκτης με Σισέ

Ο Λουίς Γκαρσία θα βρει έναν παλιό γνωστό του στο 'τριφύλλι', τον Τζιμπρίλ Σισέ. Αμφότεροι ήταν μέλη της Λίβερπουλ το 2005, όταν οι 'ρεντς' έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μονοετές και 600 χιλ. ευρώ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους 'πράσινους', με πάγιες αποδοχές κοντά στις 600 χιλ. ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Στις αρχές του καλοκαιριού το όνομά του είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ της Λάρισας, του Άρη και του Πανιωνίου.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan