Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Χαμόγελα και προκλήσεις





ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΕΚ (ΖΕΝΙΤ, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, ΧΑΪΝΤΟΥΚ). ΚΑΛΑ Ο ΠΑΟΚ (ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ, ΜΠΡΙΖ, ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.). ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΗ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ).-


Σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι χαμογέλασε η τύχη στην κλήρωση του Μονακό για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σε αντίθεση με τον Άρη που αναμένεται να έχει δυσκολότερο έργο.


Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τη (δυναμωμένη σε σχέση με άλλα χρόνια) Ζενίτ από τη Ρωσία, την πρωταθλήτρια Βελγίου Άντερλεχτ, η οποία αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Παρτιζάν Βελιγραδίου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και την πιο αδύναμη του ομίλου, την Χάιντουκ, η οποία ωστόσο είναι η κορυφαία ομάδα στην Κροατία.

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ, θα κοντραριστεί με την πρώην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, τη Βιγιαρεάλ, την πάντα υπολογίσιμη από το Βέλγιο, Κλαμπ Μπριζ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, του Άντε Ρουκάβινα, από την Κροατία.

Απεναντίας, ο Άρης έχει τη μεγαλύτερη πρόκληση απέναντι στην κάτοχο της περυσινής διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Φορλάν (ο οποίος έκανε και την κλήρωση...), την πρώην ομάδα του Φάνη Γκέκα στην Μπουντεσλίγκα, Λεβερκούζεν και την Ρόζενμποργκ, που αποκλείστηκε στο «τσακ» από την Κοπεγχάγη στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξάλλου, πρεσβευτής του τελικού της διοργάνωσης, που θα διαξαχθεί, στο ''Aviva Stadium'' στο Δουβλίνο, είναι ο Ρόνι Γουίλαν, γνωστός στους Έλληνες οπαδούς από την παρουσία του στον Πανιώνιο.Όπως έγινε γνωστό οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης θα διεξάγονται σε δύο προκαθορισμένες ώρες. Στις 20.00 και στις 22.05, αλλά και σε συγκεκριμένες μέρες Τετάρτη και Πέμπτη.

Η κλήρωση

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

1ος (Α)

Γιουβέντους
Μάντσεστερ Σίτι
Σάλτσμπουργκ
Λεχ Πόζναν
2ος (Β)
Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβερκούζεν
Ρόζενμποργκ
ΑΡΗΣ
3ος (C)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Λιλ
Λέφσκι Σόφιας
Γάνδη
4ος (D)

Bιγιαρεάλ
Κλαμπ Μπριζ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΠΑΟΚ
5ος (Ε)

Αλκμάαρ
Ντιναμό Κιέβου
Μπάτε Μπορίσοφ
Σέριφ
6ος (F)

TΣΣΚΑ Μόσχας
Παλέρμο
Σπάρτα Πράγας
Λωζάννη
7ος (G)

Ζενίτ
Άντερλεχτ
ΑΕΚΧάιντουκ
8ος (Η)

Στουτγκάρδη
Χετάφε
Οντένσε
Γιουνκ Μπόις
9ος (I)

Aϊντχόβεν
Σαμπντόρια
Μέταλιστ Χάρκιβ
Ντέμπρετσεν 
10ος (J)

Σεβίλλη
Παρί Σεντ Ζερμέν
Ντόρτμουντ
Καρπάτι Λβιβ
11ος (K)

Λίβερπουλ
Στεάουα Βουκουρεστίου
Νάπολι
Ουτρέχτη
12ος (L)

Πόρτο
Μπεσίκτας
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Ραπίντ Βιέννης
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan