Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει να διχάζει η 20χρονη πόρνη

Στον επόμενο γύρο του βρετανικού X Factor πέρασε η 20χρονη διαγωνιζόμενη η οποία έχει προκαλέσει διχασμό σε κριτική επιτροπή και κοινό λόγω των προσωπικών της επιλογών αφού εργάζεται ως.... πόρνη.





Ντυμένη με ένα κολλητό σκισμένο τζιν και ένα κοντό μπλουζάκι, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της με αποτέλεσμα να φανούν τα τατουάζ της, είπε στους κριτές ότι το τραγούδι για εκείνη σημαίνει πάθος. Ωστόσο από ότι φάνηκε τραγούδησε με περισσότερο πάθος από ότι έπρεπε καθώς σε αρκετά σημεία ξέφυγε κατά πολύ από τον τόνο του κομματιού.

Φυσικά, δεν άφησε το ριάλιτι στοιχείο απέξω λέγοντας πως θέλει να δώσει στην κόρη της πράγματα που εκείνη δεν έζησε.

Μολαυταύτα, η νεαρή κοπέλα έχει προκαλέσει σάλο με τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι αφού κύρια εργασία της είναι η παροχή ερωτικών υπηρεσιών ενώ διαφημίζεται μέσα από αγγλικές εφημερίδες ποικίλης ύλης. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες δημοσιογράφος από τη News If The Wolrd υποδύθηκε τον πελάτη και κατέγραψε σκηνές με την Chloe Victoria να του χορεύει αλλά και να εισπράττει το αντίτιμο των υπηρεσιών της.

Παρόλο που ο ένας κριτής, είπε όχι στη συνέχιση της Chloe στο σόου οι υπόλοιποι δύο, Simon Cowell και Nicole Scherzinge της έδωσαν το πράσινο φως για την επόμενη φάση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια γύρισε στο κοινό και ζήτησε την εύνοιά του ωστόσο πίσω από τα παρασκήνια έβαλε τα κλάματα αισθανόμενη ντροπη.


πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan