Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Δωροθέα Μερκούρη: “Η φιλία μου με την Μόνικα Μπελούτσι”


Η διαφημιστική καμπάνια με την Monica Bellucci και τους Dolce&Gabbana
Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για τον χωρισμό της, την φιλία της με την Monica Bellucci και τους λόγους που αποιφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία.

Η Δωροθέα Μερκούρη, εδώ και καιρό, ζει στην Ιταλία. Η ίδια εξηγεί τους λόγους της απόφασής της.“Στο τέλος ήθελα να καταλήξω στην Ιταλία. Το είχα αρκετά χρόνια αυτό στο νου μου, δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά. Όταν θεώρησα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω, και για εμένα και για τα παιδιά, το έκανα”.

Μια από τις διάσημες φιλίες που έχει κάνει στην Ιταλία, είναι αυτή με την Monica Bellucci. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η φιλία τους διαρκεί ήδη επτά χρόνια. “Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τη Monica. Είμαστε φίλες εδώ και επτά χρόνια. Η φιλία μας έχει γίνει πιο δυνατή τα τελευταία δυο χρόνια, από τότε που γύρισα στην Ευρώπη”, αναφέρει.





Πρόσφατα, συνεργάστηκαν στο νέο διαφημιστικό του Martini,στο οποιο συμμετείχαν και οι Dolce & Gabbana. Η Δωροθέα Μερκούρη χαρακτήρισε την συνεργασία τους, καταπληκτική. "Με τη Monica θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί πάρα πολύ. Με το που γέννησε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν αυτό το διαφημιστικό...Είχε πολύ πλάκα”.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan