Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Γερμανίας - Nεκροί και τραυματίες


Πανικός στην πόλη Λέραχ όταν μία γυναίκα άρχισε να πυροβολεί μέσα σε νοσοκομείο... Για τουλάχιστον 2 νεκρούς κάνει λόγο η αστυνομία.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν απόψε, όταν μια γυναίκα διαπληκτιζόμενη, άρχισε να πυροβολεί σε νοσοκομείο της πόλης Λέραχ στη νοτιοδυτική Γερμανία. Η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζει αν υπάρχουν και άλλοι νεκροί ή τραυματίες.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Ελίζαμπεθ της πόλης Λέραχ, που βρίσκεται κοντά στην ελβετική πόλη της Βασιλείας, ανακοίνωσε η αστυνομία στο Φράιμπουργκ. Οι πυροβολισμοί άρχισαν γύρω στις 18:30' τοπική ώρα (19:30' ώρα Ελλάδος).

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από το νοσοκομείο, καθώς και τον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων. Πενήντα ως 100 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στο σημείο αυτό. Πάγκοι για την παροχή πρώτων βοηθειών έχουν στηθεί σε παρακείμενους δρόμους και η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε εθελοντές να σπεύσουν να βοηθήσουν.

Οι αρχές δεν γνωρίζουν αν η γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο που δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση, διαθέτει παιδιατρική κλινική, γυναικολογική, παιδοψυχιατρική και μαιευτική κλινική.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan