Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μενεγάκη: σύσκεψη στης εκκλησιάς την πόρτα!


Θυμάσαι που η Μενεγάκη όργωνε τα νησιά τρεις και τέσσερις μήνες και έκανε μόνο μπάνια και διακοπές; LAST YEAR!
Θυμάσαι που η Ωραία Ελένη του Καφέ έκανε δημόσιες εμφανίσεις και ήταν πάντα χτενισμένη, βαμμένη και ντυμμένη στην τρίχα; LAST YEAR!
Θυμάσαι που η εκκλησία ήταν παλιά λατρευτικός χώρος, άντε και μέρος που άναβες το κεράκι σου, τη λαμπάδα σου ή έπαιρνες το αντίδωρό σου; LAST YEAR!
Πλέον και σύμφωνα με το ωραίο φωτορεπορτάζ της Espressoη Ελένη, δεν χάνει καθόλου χρόνο και οργανώνει μεθοδικά το comeback ης στις τηλεοράσεις μας ακόμα και ως καλεσμένη σε κάποιο μυστήριο, μπροστά στην εκκλησιάς την πόρτα.
Η ξαθιά τιβι σταρ, όχι μόνο έσκασε μύτη αχτένιστη και άβαφτη στα βαφτήσια του γιου της αρχισυντάκτριάς της Ελένης Γελαλή, αλλά έφερε μαζί της και μικρογραφίες φωτογραφιών της για να διαλέξει ποιά της πάει και έκανε και μίνι σύσκεψη εκεί και επί τόπου με την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Alpha, Έρση Βότση!
Η εργασιοθεραπεία απέκτησε άλλο νόημα πια! Ας μην το δει η αρχισυντάκτριά μου αυτό….κι εγώ έδωσα νέο νόημα στην εκκλησία ως λατρευτικό χώρο. Θα παίρνω μαζί το ροζ λαπτοπ μου, θα ανάβω κεράκι και θα κάνω επίκληση να συγχωρέσει ο Θεός τις αμαρτίες και τα φτυαρίσματά μου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan