Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Tv Weekend ή Τv Xασμουρέν




Κάθισα που λες να δω το Tw Weekend. Είναι (ή καλύτερα ήταν) η αγαπημένη μου εκπομπή του Σαββατοκύριακου, ειδικά τώρα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και το πρωινό “Μες την Καλή Χαρά”. Πες με περίεργη αλλά το Weekend επί εποχής Λόη ακόμα αλλά και πέρσι με την Τσιμτσιλή ήταν η καλύτερη παρέα για να κάνεις την σούμα του gossip όλης της εβδομάδας συνοδεύοντας τις τηγανιτές πατάτες και τη μπριζολιτσα μου...
Ε στην πρεμιέρα του TV Weekend με νέα οικοδέσποινα την Άννα Λιβαθηνού, δεν έλεγε η τηγανιτή πατάτα να κατέβει κάτω. Βρε σου λέω πεθύμησα μέχρι και την Τσιμτσιλή, που θα στο παραδεχτώ, δεν την είδα ούτε μια μέρα από τότες πυο ανέλαβε το Μπλα Μπλα. Αυτή η Αννούλα του Χιονιά, πολύ κρύα βρε παιδί μου. Και άγευστη και άνοστη και μπουκιά δεν μου κατέβηκε.
Και το πάνελ της είχε κάτι από τα παλαιά, αλλά κι αυτοί ψάχνουν τον ενορχηστρωτή τους. Η Ελεάνα Τριφύδου πάντα στη μάχη του γεμάτου ντεκολτέ, ο Δημήτρης Σαράντος που του φόρτωσαν και του φόρτωσαν και ένα κομμάτι τύπου ενημερωτικό (Ναι και το Weekend έγινε infotainment), η Όλγα Λαφαζάνη Που στο μυαλό της μάλλον έχει μόνο τον γάμο με τον Οικονόμου και ο Μιχάλης Ροδόπουλος που προσπαθεί, το παλεύει δεν λέω αλλά είναι εμφανές πως του λείπει η Βάσια του.
Όσο για την Κλεοπάτρα Πατλάκη: μάλλον της είχαν τάξει την παρουσίαση και κάπου στο δρόμο το πλοίο ναυάγησε. Την έβαλαν πάντως δίπλα στην παρουσιάστρια Λιβαθηνού, με διπλό ρόλο. Πρώτον να την σκουντάει όταν κοντεύει να κοιμηθεί και δεύτερον να της θυμίζει πως αν δεν τα πάει καλά, υπάρχει κι άλλη υποψήφια για τη θέση. Αλήθεια στο λέω, κάποιες φορές πίστεψα πως η Κλεοπάτρα ήταν η παρουσιάστρια. Έχει και τόσα χιλιόμετρα γράψει στο Κους Κους κι απορώ γιατί το άφησε!!! Θα πεις αναπληρωματική τερματοφύλακας ήταν κι εκεί αλλά τόσο που αρρωσταίνει η Καραβάτου, όλο και έπαιζε και σε επίσημα παιχνίδια.
Τα νούμερα του Σαββάτου για το TV Weekend κρίθηκαν ικανοποιητικά। Με 19,6% στα κανονικά κοινά και με 16,1% στα λεγόμενα νεανικά κοινά, η Αννούλα ένιωσε μια σιγουριά και σήμερα Κυριακή, μίλησε ένα πεντάλεπτο παραπάνω. Αλλά καμία τσαχπινιά δεν είδα και κανένα μπρίο. Και στο λέω με σιγουριά, το 19,6% έγινε από εκείνους που ξεκίνησαν να βλέπουν την εκπομπή και στη μέση αποκοιμήθηκαν αφήνοντάς την ανοιχτή. Αυτό δεν ήταν TV Weekend, Τv Xασμουρέν ήταν και πες με ρομαντική αλλά προτιμούσα να γυρίσει η Λόη πίσω!!

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan