Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

To Πείραμα της Επιθανάτιας Εμπειρίας


Οταν καποιος Ανθρωπος πεθάνει ειτε στο χειρουργείο είτε καπου αλλού , και στην συνέχεια επανερθει στην ζωη τις περισσότερες φορές περιγράφει πως το μονο που θυμαται ηταν να βλέπει το σωμα του απο ψηλά ενώ κειτεται νεκρό.Αυτό το Φαινόμενο έχει προκαλέσει την προσοχή της Επιστήμης διεθνώς...


ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Για αυτόν τον λόγο στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ ,ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής έχει τοποθετηθεί ψηλά ,με την οθόνη στραμμένη προς την οροφή ενός καρδιολογικού χειρουργείου.Η Οθόνη του Υπολογιστή κατά τη διάρκεια κάθε εγχείρησης δείχνει μία, από δώδεκα εικόνες, η οποία επιλέγεται τυχαία χωρίς κανείς - ούτε οι ερευνητές και οι γιατροί - να γνωρίζει ποια είναι. Η εικόνα είναι ορατή μόνο από την οροφή και μόνο κάποιος ο οποίος έχει μεταφερθεί έξω από το σώμα του και βλέπει από ψηλά θα μπορούσε να τη δει.


ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ













Αν καποιος Ασθενής πεθάνει κατα την διάρκεια του χειρουργείου και μετά επανερθει στην ζωη, ο ψυχολόγος Μπρους Γκρέισον τους ρωτά τι θυμούνται απο αυτήν την εμπειρία και τους βάζει να εξηγήσουν πώς βλέπαν το σωμα τους απο ψηλά।Στην συνέχεια χωρίς να τους αναφέρει πως υπήρχε ενας υπολογιστής που δείχνει εικόνες προς το ταβάνι τους ρωτάει αν είδαν και καποια εικόνα।


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ως τώρα δεν υπήρξε καμία έκπληξη.Κανείς δεν μπόρεσε να "δεί" την εικόνα που εδειχνε η οθόνη του Υπολογιστή την συγκεκριμενη ώρα παρά το γεγονός πως περιέγραφαν τα σώματά τους απο ψηλά.


Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan