Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Επεισόδιο Κατσουράνη-οπαδού


Έχασε τον έλεγχο ο έλληνας ποδοσφαιριστής

Την ώρα που ο Κώστας Κατσουράνης έκανε δηλώσεις, ένας οπαδός τον προκάλεσε και ο διεθνής άσος απάντησε βρίζοντας την οικογένεια του Έλληνα φιλάθλου.

Ο Κατσουράνης είχε σταματήσει για δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν πλησίασε ένας οπαδός και του είπε: «Εσύ και ο Καραγκούνης έξω από την εθνική». Ο διεθνής άσος ήταν εκνευρισμένος και σταμάτησε εκείνη τη στιγμή να κάνει δηλώσεις, αρχίζοντας να βρίζει τον οπαδό, καθώς κατευθυνόταν προς το πούλμαν της ελληνικής αποστολής.

Πριν το επεισόδιο, ο Κατσουράνης είχε προλάβει να πει: «Ήμασταν καλοί στο δεύτερο μέρος, φάγαμε γκολ από το πουθενά και στην συνέχεια αυτοί έκλεισαν τους χώρους. Στην συνέχεια αυτοί κουράστηκαν και εμείς είχαμε φάσεις, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση».

ΥΓ: Κατσουράνη αν εσύ έχεις νεύρα επείδη τον τελευταίο καιρό σέρνεσαι και είσαι σκία του ευατού δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξεσπάς με λόγια πεζοδρομίου και αμορφωσιάς σε καθένα που σου τι λέει....Ok πολλές φορές δέχεστε άδικη κριτική αλλά μην το παίρνετε και πάνω σας....Χάνεται το δίκιο σας...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan