Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τα αμερικάνικα charts της εβδομάδας


Όπως ήταν αναμενόμενο, απευθείας στο Νο 1 πήγε το καινούργιο album της Katy Perry. Αντίθετα, στα singles o Eminem δεν λέει να εγκαταλείψει τη κορυφή. Αναλυτικά, το καινούργιο album της Katy Perry ονομάζεται Teenage Dream και όπως είπαμε πήγε απευθείας στο Νο 1. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο της, το One Of The Boys είχε φτάσει μόλις στο Νο 9.
Όσο για τον Eminem και το Recovery, ύστερα από αρκετές εβδομάδες κυριαρχίας, υποχώρησε στο Νο 3...

Νέα άφιξη είχαμε και στο Νο 2. Εκεί συναντάμε την Fantasia και το Back To Me. H 26χρονη τραγουδίστια έγινε γνωστή μέσα από το American Idol του 2004 και από τότε έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους. Αυτή ήταν η καλύτερη της θέση στο albums chart.
Κατεβαίνουμε στο Νο 4 εκεί όπου βρίσκουμε τον Usher και το Versus το οποίο και είναι και το πρώτο του EP. Θυμίζουμε πως μέσα στη χρονιά κυκλοφόρησε και το 6ο LP της καριέρας του με τίτλο, Raymond v. Raymond.
Νέα είσοδο και στο Νο 5 από τους Little Big Town και το The Reason Why. Γι αυτό το country γκρουπ, αυτό είναι το πρώτο τους album που μπαίνει στο top 10.
Στο Νο 8 τώρα συναντάμε ακόμα ένα country σχήμα. Τους Randy Rogers Band με το Burning The Day που είναι και το 7ο album τους.
Τέλος, στο Νο 10 έχουμε τουςThe Devil Wears Pradaκαι το Zombie. Για τη μπάντα του φρέσκου σκληροπυρηνικού ήχου, αυτό είναι το πρώτο της EP.

Στα singles το I Love The Way You Lie παρέμεινε στο Νο 1 για 7ο σερί εβδομάδα και να δούμε πόσο ακόμα θα αντέξει. Στο Νο 2 πάντως ανέβηκε το Teenage Dream της Katy Perry και απειλεί.
Δεν υπήρχαν νέες αφίξεις στη πρώτη δεκάδα ωστόσο δύο single κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στο top 10. Στο Νο 9 η Taylor Swift με το Mine κέρδισε πέντε θέσεις και στο Νο 10 η Ke$ha με το Take It Off κέρδισε έξι. Για την Swift αυτό είναι το πρώτο της single από το καινούργιο της album ενώ για την Ke$ha είναι το 4ο από το ντεμπούτο της.



Συνοπτικά το top 10 των albums γι αυτή την εβδομάδα

1) Katy Perry - Teenage Dream
2) Fantasia - Back To Me
3) Eminem - Recovery
4) Usher - Versus (EP)
5) Little Big Town - The Reason Why
6) Kem - Intimacy: Album III
7) Justin Bieber - My World 2.0
8) Randy Rogers Band - Burning The Day
9) Ray Lamontagne And The Pariah Dogs - God Willin' & The Creek Don't Rise
10)The Devil Wears Prada - Zombie (EP)

www.cosmo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan