Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Η κρίση οδηγεί τους Έλληνες στο πορνό! Πλήθος αιτήσεων στις εταιρίες ροζ ταινιών!

Η απελπισία από την ανεργία έχει γεμίσει με βιογραφικά ανδρών και γυναικών τα συρτάρια και τα emails των εταιρειών παραγωγής ροζ ταινιών

Πλήθος, βιογραφικών και φωτογραφιών, ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας βρίσκονται στα συρτάρια των ελληνικών εταιρειών παραγωγής ταινιών πορνό!

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί αρχικά ότι πρόκειται για μόδα λόγω της πρόσφατης άνθησης των αισθησιακών ταινιών στη χώρα μας. Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο ρεαλιστική, και ...σκληρή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espressso της Κυριακής, όλο και μεγαλύτερος αριθμός Ελλήνων και Ελληνίδων βλέπουν το πορνό ως ...σωτήρια λύση για να βγάλουν τον επιούσιο!

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι μελλοντικοί πορνοστάρ, δεν είναι όπως θα φανταζόμασταν μόνο νεαροί  και ελεύθεροι φοιτητές και φοιτήτριες, αλλά όλων των ηλικιών , παντρεμένοι, ακόμα και ζευγάρια που έκαναν την αίτηση για δουλειά μαζί!

Ο παραγωγός της εταιρείας Sirina Γιώργος Σειρηνάκης έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό χιλιάδες βιογραφικά από κάθε ηλικία. Το πιο ...εντυπωσιακό μάλιστα είναι από μια γυναίκα 60 ετών  η οποία έστειλε το βιογραφικό της με mail στην ιστοσελίδα της εταιρείας γράφοντας : " Είμαι 60 ετών με εμπειρία και πρόσφατα άνεργη. Ενδιαφέρομαι άμεσα για δουλειά και για λεφτά".
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan