Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Η Τζούλια οδηγεί σε διακοπή συμβολαίου;;


To περασμένο Σάββατο ο Γάλλος άσος του ποδοσφαίρου Σιντει Γκοβού πέρασε το κατώφλι του "The Julia's Show" και έμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αμέσως μετά το 1-1 με την Λάρισα οι πάικτες της ομάδας πήραν ρεπό και έτσι ο Γκοβού δεν άργησε να βρεθεί σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα της πόλης. 

Φυσικά οι πράσινοι συμπαίκτες του δεν εξεπλάγησαν αφού ο ... βίος του Γάλλου ποδοσφαιριστή είναι γνωστός από τα αγγλικά και γαλλικά media. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News ¨ομως ήταν η εθνική μας πορνοστάρ που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για την διοίκηση των πρασίνων. Τα προβλήματα του Γκοβού με το ποτό έχουν γίνει επίκεντρο συζητήσεων και δημοσιευμάτων στη Γαλλία. 

Αλλά και στην Ελλάδα έχει θεαθεί σε πολλά νυχτερινλα κέντρα όπως στο ¨Εγκώμιο¨ στη Γλυφάδα όπου κάπνιζε και έπινε συνεχόμενα. Aλλά και στο Villa Mercedes είχε ξεχειλίσει το ποτήρι... όταν ξεκίνησε να φλερτάρει με κοπέλες της διπλανής παρέας και ο καυγάς δεν άργησε να έρθει! Στη συνέχεια όταν επισκέφτηκε τo WC και η ουρά ήταν πολύ μεγάλη δεν δίστασε να ¨βολευτεί¨ στους νιπτήρες, δίπλα στους θαμώνες που έπλεναν τα χέρια τους!
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan