Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Εγκληματικότητα: Ένα άλλο δηλητηριώδες νεοταξικό βέλος


Είναι γνωστό, σε όσους έχουν θητεύσει στοιχειωδώς στις κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες, ότι ο καπιταλισμός όχι μόνο παράγει την αθλιότητα και το έγκλημα, αλλά στηρίζεται και σε αυτά.
Στα ολοκληρωτικά καθεστώτα η βαρβαρότητα που δεν χωνεύεται από το σύστημα.. οργανώνεται από τους μηχανισμούς εξουσίας και χρησιμοποιείται εναντίον των κοινωνιών και των λαϊκών κινημάτων.
Σήμερα, σε μια εποχή πλανητικής καπιταλιστικής παρακμής και σήψης, η κοινωνική και ψυχική αθλιότητα, καθώς και η εγκληματικότητα έχουν πάρει γιγάντιες διαστάσεις και αποκρουστικές μορφές. Το πλανητικό κράτος και τα κατασταλτικά εξαρτήματά του ανά τον κόσμο οργανώνουν την εξαθλίωση και την εγκληματικότητα που δημιουργούν, την στρέφουν εναντίον των κοινωνιών για την προώθηση των συμφερόντων του συστήματος. Μέσα από την καταστροφή και την εξαθλίωση, συνακόλουθα και από την εγκληματικότητα που γεννάει το κεφάλαιο και οι μηχανισμοί του, συγκροτούν τις στρατιές των μαφιών τους, τα παρακρατικά τάγματα εφόδου κατά των κοινωνιών και των λαών.
Τα γεγονότα που ζούμε καθημερινά πλέον, ιδιαίτερα μετά την «εξέγερση» των κουκουλοφόρων το Δεκέμβρη, επιβεβαιώνουν στο ακέραιο αυτή την εφιαλτική συνιστώσα του ιμπεριαλισμού.

Στην Ελλάδα αποκτάει αυτή η σχεδιασμένη νεοταξική στρατηγική ακόμα πιο μοχθηρή διάσταση. Η κατευθυνόμενη και ανεξέλεγκτη αλλοδαπή εισβολή έχει εκτινάξει σε δραματικά ύψη τόσο την εξαθλίωση, όσο και την εγκληματικότητα. Οι αλλοδαπές μαφίες οργιάζουν και οι συμμορίες πληθαίνουν καθημερινά. Οι μεγαλουπόλεις και ιδιαίτερα η Αθήνα θυμίζουν εποχές της γκανγκστερικής υστερίας του Σικάγου. Ζούνε ένα καθημερινό τρομοκρατικό εφιάλτη.
Τα «ανοικτά σύνορα» που τόσο εξυμνούν όλοι οι καθεστωτικοί υπάλληλοι και τα «αριστερά» δεκανίκια τους είναι πρώτα απ’ όλα ανοικτά σε κάθε διεθνή και αλλοδαπή μαφία, σε κάθε τυχοδιώκτη και εγκληματία: Στους οργανωμένους μηχανισμούς του πλανητικού, ιμπεριαλιστικού, εγκληματικού κυκλώματος και καθοδηγούμενους από τα ισχυρά κέντρα εξουσίας.
Η οργανωμένη εισαγωγή των αλλοδαπών δεν αποτελεί απλώς διόγκωση της αθλιότητας και της εγκληματικότητας, δεν αποτελεί απλώς το παχνί που θρέφει τις συμμορίες και τις μαφίες, αλλά και οργανωμένη εισαγωγή των μαφιών του πλανητικού κράτους και των Αμερικανών υπηρεσιών ιδιαίτερα.
Η ανεξέλεγκτη και κατακλυσμιαία εισαγωγή ξένων αποτελεί, συνεπώς, ένα επιπλέον προνομιακό και θανατηφόρο νεοταξικό όπλο κατά της Ελληνικής κοινωνίας και του λαού της. Ένα από τα πιο δηλητηριώδη βέλη της αυτοκρατορίας εναντίον της Ελλάδας.
Απώτερος στόχος αυτού του σχεδιασμού είναι η μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας από συνθετικό σύνολο σε σύνολο ανταγωνιστικών αθροισμάτων. Σε πολυπολιτισμικό καθεστώς γκέτο αλληλοσπαραγμού: δηλαδή στην διάλυση των συνεκτικών ιστών, στη σπορά του μίσους και σε αιματηρούς διχασμούς.
Αυτός είναι και ο στρατηγικός στόχος του πλανητικού κεφαλαίου και των ποικίλων «νταβάδων». Και αυτή τη μακάβρια και κτηνώδη καπιταλιστική βαρβαρότητα την καθαγιάζουν ιδεολογικά και πολιτικά οι δήθεν «αριστεροί», Κάποιοι μάλιστα από αυτούς την έχουν κάνει και σημαία τους…

resaltomag

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan