Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Φανέλα για... όνειρα


Η νέα εμφάνιση των «πρασίνων»

Τη νέα του φανέλα παρουσίασε ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός στο κατάστημα της Green Team στο Μαρούσι. Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπαστιάν Λέτο, Σωτήρης Νίνης και Αλέξανδρος Τζόρβας πήγαν στην παρουσίαση.

Η φανέλα ήταν εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και περίπου 80 φίλοι του Παναθηναϊκού μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά που φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της ομάδας και πήραν αυτόγραφα...

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μια τέτοια εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας. Η περσινή εμφάνιση αποδείχθηκε πολύ γούρικη και ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και με αυτή και να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο 20χρονος Σωτήρης Νίνης.

Από τη μεριά του ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε: «Είμαστε εδώ για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης που είναι διαφορετική από πέρυσι όχι μόνο στην όψη, αλλά και σε κάποιες λεπτομέρειες. Είναι πολύ ωραία. Η Adidas και ο Παναθηναϊκός έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά».

Ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ του «τριφυλλιού» Σεμπάστιαν Λέτο συμφώνησε με τον Γάλλο σταρ των «πρασίνων» και πρόσθεσε: «Είναι πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό να έχει τέτοιες συνεργασίες».

«Η περσινή εμφάνιση ήταν πολύ καλότυχη. Κατακτήσαμε το νταμπλ, το οποίο θέλαμε πολύ και εμείς και ο κόσμος μας. Ελπίζουμε και η φετινή να είναι γούρικη. Οντως συμφωνώ με τους συμπαίκτες μου στο ότι η φανέλα έχει διαφορετικό υλικό από την προηγούμενη. Εύχομαι να φορεθούν πολύ και από εμάς φέρνοντας κι άλλες επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και ο κόσμος να είναι υπερήφανος. Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός. Κάθε χρόνο, όμως, η ομάδα διακρίνεται και στην Ευρώπη. Δέιχνουμε καλό πρόσωπο και εκτός συνόρων και με το ρόστερ που έχουμε μας δίνεται μια ευκαιρία για να διακριθούμε στο Τσάμπιονς λιγκ. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού», υπογράμμισε ο πιο... ομιλητικός Αλέξανδρος Τζόρβας.

Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας που τόνισε πως στόχος των «πρασίνων» είναι φυσικά η κορυφή, ενώ για τα μεταγραφικά για ακόμα μια φορά επισήμανε πως πρώτο μέλημα είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους υπό παραχώρηση και έπειτα αν κριθεί απαραίτητο θα γίνει κάποια μεταγραφή.

«Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού», είπε ο Δ. Γόντικας και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Adidas με την οποία η συνεργασία μας έχει ξεφύγει από τα κοινά, τυπικά επαγγελματικά πλαίσια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι στόχος και των δύο είναι πάντα και μόνο η κορυφή».

Για τα μεταγραφικά ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Στόχος μας είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις παραχωρήσεις ή, τους δανεισμούς. Αφού τελειώσει αυτή η υπόθεση τότε θα δούμε. Αν χρειαστεί θα ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan